sunnuntai 6. marraskuuta 2011

yksi etappi saavutettu


 Käytiin tänään Duken kanssa käyttymiskokeessa ja BH sieltä napsahti nimen eteen! Koe meni normaalilla Dukeraivolla eteenpäin, kaikki liikkeet olivat erinomaisia lukuunottamatta hihnatta seuruuta, siinä koira jäi pysähdyksen jälkeen tuijottamaan jotain. Kaupunkiosuudessa ei huomautettavaa. Muuten ollaan tokoiltu aika paljon, ja ihan suunnitelmallisesti! Ruutua ollaan tehty enemmän edellisen viikon aikana kuin koko vuonna yhteensä ja onhan se tuottanut tulosta. Koira hakee keskipaikkaa lähes 100% varmuudella, tästä naksaus ja palkka lentää koiran taakse. Tästä tullaan seuraavaan ongelmaan, teen treeninamit aina liian pieniksi ja sitten nakki lentää sen kaksi metriä jos sitäkään. Olen nyt yrittänyt terästäytyä tässä.


Muuten treenit sujuvat omalla painollaan, ihan kivasti. Pitäisi nyt alkaa muodostaa niitä tavoitteita, ei vain ensi vuodelle vaan pidemmälle tähtäimelle. Mitä haluan sitten kun Duke toivottavasti joskus on tokovalio? Jääkö tokoilut siihen vai haluanko osallistua SM-kisoihin. En oikein vielä tiedä. Aina välillä tuntuu että edetään liian nopeasti, varsinkin agissa. Koira kyllä menee rataa, minäkin osaan ohjata mutta jotenkin haluaisin vielä kiinnittää tekniikkaan huomiota, palkata paljon ja kaikesta että ennenkaikkea kummallakin olisi kivaa. Pian saadaan halliin avain niin voitais ottaa tavoitteeksi käydä vaikka kaksikin kertaa viikossa itsenäisesti ja palkkailemassa kepeiltä, kontakteilta ja yksittäisistä esteistä. 

Esineruutuakin tehtiin yksi päivä ja hienosti haki kaikki kolme esinettä. Kokoa oli ruudulla 40x60m ja kaikki esineet olivat ruudun takaosassa. Duke oli aivan onnensa kukkuloilla. Voisin taas käydä tekemässä jäljen sille vaikka heti huomenna, tämän päivän Duke saa makoilla kainalossa. 


4 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Hyvä Jenni ja Dukee :)

Timo kirjoitti...

Onnittelut! Varmaan jännitti pirusti tuleeko hyväksytty.. :)

Minna kirjoitti...

Onnea BH:n läpäisystä :)

Jenni kirjoitti...

Kiitoksia kovasti kaikille!
Timo, kyllähän se aina vähän ;)