keskiviikko 16. marraskuuta 2011

T.N.T


 Tiistaina oli vetotreenit, 3+3+3 km, viimeinen matka Köpin kanssa yhdessä. Aika nihkeetä oli kyllä täytyy myöntää mutta ehkä se tästä. Aihetta sivuten, voi tsiisus että tuolla koiralla on lihaksia tullut aivan mahdottomasti! Varmasti sekä vetotreenien että barffauksen ansiota. Tajuttoman kokoiset lihakset perseessä ja etukropassa. Karvaakin on tullut, ehkä se ei palellu talvella.

 Keskiviikkona ensin tokoa ja sitten aksaa. Tokossa erittäin pimeällä pihalla, yksi valoläikkä koko kurjassa mutalammikossa. Siihen tietenkin rakennettiin ruutu. ;)  Dukelle ensin yksi norminouto, haki hienosti eikä tehnyt mitään loikkaa, murahdusta eikä korahdusta. Kiitoksia vaan sinne etelään Veeralle tokovinkeistä!
Dukella oli taas ihan mahti draivi päällä ja sen kanssa on kyllä niin kiva treenata kun se keskittyy aina 100% kaikkeen mitä sen kanssa tekee. Seuraaminen tuntui ihan mahtavalta, paikka pysyi hienosti.

Sitten ruutua. Muutama naksuttelu oikeasta kohdasta jonka jälkeen lelu vietiin salaa ruudun pimeimpään kohtaan ja lähetin koiran n. 20 metristä. Lähti laukalla mutta selvästi hieman epävarmana, ei sitä koskaan ole lähetetty noin kaukaa ja ns. ilman apuja. Vauhti vahvistui selvästi matkan aikana ja lelu löytyi ruudusta kivasti. Oli kiva kokeilla tuommoista, on se kehittynyt!

Sitten muutamia n. 30 sec paikkiksia Noomin kanssa, takana aksaavia koiria. Hyvin pysyi.

Agilityssä tehtiin jotain rataa, teki parit lentokeinut mutta no. Pitäiskö vain lopettaa koko agility kun ei kiinnosta pätkän vertaa. Kokeilen hakea agi-innostusta Activen treeneistä, ensimmäinen on nyt perjantaina ja seuraava sitten 25.11 Toivottavasti alkaisi taas kiinnostaan :D Huomenna onkin sitten hakutreenit, jee! 

Ei kommentteja: