sunnuntai 20. marraskuuta 2011

mikä agimasennus?


 Perjantaina agitreenit Activella. Koutsina Anna Kilpiä. Radat oli 5-10 esteen mittaisia joten jopa minä muistin ne! Tehtiin valsseja, persjättöjä, vedätystä kepeille, päällejuoksuja sekä rytmitystä. Ei kaikkea yhdessä radassa, 3 rataa mentiin yhteensä. Duke ei oo ikinä ennen käynyt kyseisessä paikassa ennen mutta eipä paljon menoa haitannut. Veti kontaktit niin lujaa ja stoppasi melkein täydestä vauhdista kontaktille! Sanomattakin selvää että olin aika ylpeä kun Duke oli niin rentona, ei sillä että sitä ikinä kiinnostaisi missä se on kunhan vaan saa tehdä jotain. Vieraat hallit, kentät, kontaktit ja koirat ei vaikuta mitenkään tekemiseen joten tottakai olen ylpeä pienestä mustasta. Ei sitä mihinkään tarvinnut kiinnittää vaan jätin vain makoilemaan johonkin rataantutustumisen ajaksi.

Yritän kovasti saada meille ihan vakituisen ryhmäpaikan, lähti agimasennus nimittäin pyyhkäisemällä pois. Aika hulppeeta että yhdessä tunnissa kerkee noin paljon treenamaan kun on tilaa!

 Lauantaina sitten vetotreenit Ruukissa. Duke veti 2+2 joista toinen sitten Köpin kanssa. Oli kuulemma mennyt aivan täysillä vaikka Duke lähti ensimmäisenä tyhjälle! Kuviakin on:


Lisää kuvia löytyy Katrilta ja  Timolta.


Sitten, Duke täytti lauantaina 18kk!


Hieno koira siitä on kasvanut. 

Ei kommentteja: