tiistai 6. maaliskuuta 2012

almost back in business

Kennelyskästä on vihdoin päästy ja kahden viikon varoaikakin lusittu. Koira olisi kunnossa mutta minulle pärähti kuume.. ironista. :D Tässä on ollut kohta kuukausi aikaa pohtia kevättä ja kesää. Parille leirillekin on ilmoittauduttu, ja tokossakin kisakalenteri alkaa olla valmis, samoin agilityssä. Saa nähdä kuinka surkeaksi tuon koiran kunto on mennyt että jaksaako se mitään :D Kennelliitosta tuli Duken lonkka- ja kyynärlausunnot ja A/A 0/0 tulokseksi tulivat, mahtavaa! 

Muutamia tunnareita, merkkejä sekä seuraamista treenattiin pari viikkoa sitten mutta koira alkoi yskimään kun oli niin innoissaan että päätin heittää koko rakin treenitauolle. Intoa ainakin löytyy (milloinkapa ei) mutta nyt vain enemmän. Duke on siitä aika jännä koira että se ei todellakaan ala tuhoamaan mitään vaikka kuinka löytyisi virtaa, vaan se vain alkaa vahtimaan minua ja taloa enemmän kuin yleensä ja napsii ilmaa meidän kissan naaman edestä jos se yrittää mennä huoneeseen mihin sen ei Duken mielestä tarvisi mennä.

Ideoita tekemiseen siltä ei kyllä lopu, herätti yksi aamu minut niin että seisoi kahdella tassulla takajalat seinää vasten ja haukahti hiljaa :D Ostin moottorisängyn itselleni ja tänään se sitten tuli. Pitihän sitä heti testailla ja kun Duken pyysin sängylle ja aloin nostamaan sängyä ylöspäin, koira ei huomannut ollenkaan, vähän katsoi että tässähän mennään ylöspäin mutta sitten pisti silmät kiinni ja alkoi nukkumaan :D  Tämä on myös jokailtaiseksi viihdykkeeksi tullut:4 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Haha, eikä :-D Ihana Duke!

Jenni kirjoitti...

Duke on kiva kun se keksii aina kaikkea :D

Sanni kirjoitti...

Onneva hienoista tuloksista vaikka olihan se siellä lekurissa jo aika selvä juttu että hienot tulokset sieltä tulee ;)

p.s. Täälläkin jo treenihammasta kolottaa aikalailla joten nähdäänpä illalla ;)

Jenni kirjoitti...

Kiitti! Kyllä se silti aina vähän jännittää jos lausuja onkin ihan eri mieltä kuin muut :D