keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Hei ota mut kii


 Duke on virallisesti päässyt pois puuduttavalta treenitauolta ja aloitti perjantaina duunit aamulla klo. 9 kera Noomin ja Stellan.

                                                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                                                                                                                            
Treenailtiin ruutua, paikan hakua, pari pidempää matkaa ~ 20m, hyvin ja innokkaasti lähti ja oli muistissa asiat. Naksuttelin kun tarjosi oikeaa palkkaa ja muutaman kerran pysäytin. Sitten perusnoutoa, ei tullut saalisloikkaa! Palautus nopea. Metallia tehtiin niin, että Jenna piti sekä koiraa että kapulaa ja minä juoksin pois ja  Jenna päästi koiran sitten kapula suussa irti. Tuli lujaa eikä alkanut miettimään että mitä tekee :D Tehtiin tätä pari kertaa ja parani joka kerralla.  Seuraavaksi sivuaskelia, näissä ei huomautettavaa. Imuttelin muutaman pätkän, sormet lähti.. Perjantaina vielä illalla käytiin nopsasti          Hiukkavaarassa mutta sieltä nyt ei ole kovin suurta kerrottavaa, kaukoja, metallia ja vähän imuteltiin taas.
Kaukot 10mMaanantaina olikin taas tokotreenit, tehtiin heti alkuun paikkis, n. 4min häirittynä. lonkalleen oli mennyt ja ekasta häiriöstä ottanut muka jotain häiriötä mutta loput oli ollut nätisti.
Sitten vauhtinoutoa, ruutua ja naksuttelua seuruusta. Seuraamisen loppupalkkana leikittiin ihan hirveästi ja Duke oli niin onnessaan :D Kaukoja tehtiin ja, no ei vaan perkele mennyt mikään oikein. Joko se nousi ja painui heti maahan tai ei tehnyt mitään. Tein sitten lopuksi vain imuttamalla mutta aika jännä että yhtäkkiä ei osaa, perjantaina osasi ihan hyvin 10 metrin matkalta. No, nokka ylös ja jatkuvaa jumppaamista, palkka joka vaihdosta ja kestoa. 

Tiistaina rynnättiin agilitytreeneihin activelle, kumpikin oli niin tohkeissaan että oksat pois :D


Eli tämmöistä oli luvassa. Yksi lentokeinu alussa, en tehnyt koiralle kunnolla selväksi kumpi este on, keinu vai puomi. 6-hypyllä eka kerta ei toiminut, koiralla oli liikaa vauhtia joten aloitettiin sitten putken edestä. Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: AGI 13.3 Mieletön fiilis, noin vaikea rata ja me oikeasti osattiin!  
                                1 kommentti:

Anniina kirjoitti...

Heii, enpä oo hoksannu kahtuakka tänne! Olisko sulla noita kuvia meijän reenikerralta joitain? Ois mukava saaha ku ei oo viimeikoina tullu otettua Tellervosta kuvia (=paskane kamera) :)

ps. lissään tän tonne mun blogin sivvuille jos soppii =)