tiistai 4. lokakuuta 2011


 En ole ikinä oikein kunnolla Dukesta kertonut, treenit vievät vain aina kaiken tekstitilan. Duke vaihtoi barffille muutama päivä sitten, saa nähdä miten reagoi, ainakaan maha ei mennyt löysälle tms.


Joku viisas on joskus sanonut että iloinen koira on hyvä työkoira. Siinä tapauksessa Duke on maailman iloisin koira. Dukesta on tullut koko ajan röyhkeämpi, oikea sika. Viime viikolla se vei noin vain Köpi-aussielta lelun suusta ja muuta pientä mukavaa, mutta suurin näyttö tähän on ehkä mustelmat joita tulee joka perkeleen treenissä ainakin 5. Se puree aivan rennosti käsiä jos mulla sattuu olemaan patukka vähänkin huonosti ja mulla on niska kipeänä siitä hyvästä että se juoksi lenkillä aivan täysillä takaapäin pahki. Onhan se toki jo kesällä purru poskesta ja nenästä kun sillä on tapana hypätä naamalle ja räyhätä..Perjantaina käytiin paimentamassa ja taas nähtiin kuinka röyhkeä se on, ei kunnioittanut yhtään sauvaa vaikka hakkasin sitä maahan aivan sen naamaan edessä. Ensi alkuun se ryntäsi heti Derek-pässin kimppuun, ei onneksi purrut. Lampaat oli ihan vauhkona ja Duke sillon kun minä olin sen kanssa, mutta toisella kierroksella Sanni meni Duken kanssa ja itse tyydyin ottamaan kuvia aidan toisella puolen. Sannin kanssa Duke meni häntä alhaalla ja malttoi vain löntystää niin silloin lampaat liikkuvat mutta ei liian vikkelään. Heti kun Duke nosti raville lampaat lähti karkuun.
Alempi kuva on just sitä alkuhuumaa kun piti lippu korkeella ilmottaa että täältä tullaan. Viime viikolla myös tokotettiin ja aksattiin mutta niistä tuonnempana.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa vähän siltä, että duke mieltää itsensä lauman johtajaksi. iloinen koira on koira, joka ei dominoi ja kunnioittaa. silloin se voi olla iloinen, kun ei tarvitse stressata pomona olemisesta. se on ihmisen tehtävä.

Jenni kirjoitti...

No voi kuule, voin kertoa että
a) en usko mihinkään naurettavaan johtajuusteoriaan,
b)Duke ei todellakaan oo mikään pomo, jos mä suutun ja ärähdän sille oikein tosissani, se on Dukelle tasan tarkkaan maailmanloppu. Tähän ikään mennessä ei ole tarvinnut tehdä noin kuin about 5 krt.
c) mä rakastan just sitä sen röyhkeyttä. Se ei oo jokaisen koira mutta miksi pitäisikään? Se on mulle maailman sopivin, upein ja vietikkäin eläin. Sitä parempaa ei ole tällä hetkellä olemassa mulle.
Niin ja seuraavalla kerralla kun kirjoittelet niin laitatko nimesikin mukaan, inhoan anonyymejä kirjoittelijoita. :)

Jenni

Oona kirjoitti...

saatoin ehkä vähän nauraa tuolle anonyymin kommentille, ihan kuin se vois koiraa näkemättä tommosta tulla sanomaan ! älä jenni ota ittees, höps höps.