perjantai 27. toukokuuta 2011

agiliitoa ja tottista


 Maanantai-agi, Duke oli vähän liian innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa tutulle treenihallille. Ääntä lähti niin kuin jotakin olis tapettu, mutta ei se meitä haitannu.

 Radasta tehtiin eri variaatioita mutta tuommoinen se oli alunperin. Nelos-esteen meinas Duke jättää välistä mutta kun vedin sitä paremmin tuli se ihan hyvin sitten. Tehtiin kertaalleen kaikki kontaktit, ja nyt löyty puomelle jopa minua tyydyttävä vauhti! se on jo jotakin ;)

  Tiistaina sekä keskiviikkona käytiin tokoilemassa läheisellä kentällä tekemässä ruutua, kaukoja sekä noutoa. Kivasti meni, Dukella oli hyvä vire kokoajan ja ruutu alkaa edistymään.

 Torstain tottis, meillä oli mölli-BH ja virallinen tuomari kertomassa mitä kokeessa oikeesti tapahtuu. Tehtiin ihan kokonainen tottis, seuruut x2 istuminen ja maahanmeno+luoksetulo ja paikallaolo. 6 minuuttia yhteensä se siellä pönötti, ja mua jännitti että pysyykö se, pysyi! :)
 Seuraamiset meni kivasti, henkilöryhmää Duke ei arastele ollenkaan. Istumisen vaihdoin seisomiseksi kun ei olla hrjoiteltu liikkeestä istumista ettei menis sekaisin. Maahanmeno norminopea, luoksetulo sekin ihan jees.
 Jos olis ollu oikea BH niin läpi olis menny, saatiin kunnolliset arvostelutkin vielä. :)

Duke 30.4 möllimaastoissa


Ei kommentteja: