perjantai 20. toukokuuta 2011

Tilkkuturkkipäivät Tässäpä on ollut vähän aikaa etten ole päivitellyt blogia, viime viikonloppuna (14-15.5) olimme Patchcoat-päivillä Laukaassa, missä oli aivan hurhan hauskaa! Ihania ihmisiä ja ihania koiria :)
Nukuttiin Duken kanssa samassa huoneessa Sannin&koirien kanssa, eikä yllättävä kyllä tullut huoneessa minkäänlaisia rähinöitä, aina kun tultiin huoneeseen niin Duke nukkui mun sängyllä. <3
eka vähän tokoiltiin ja...

...juostiin että...

jaksettiin nukkua sitten autossa!

 Matka meni oikein rattoisasti, koirilla oli hyvät oltavat, Duke oli yksinään yhdessä häkissä ja Lilli&Emma sitten kahdestaan isommassa häkissä.

 Lauantaina sitten lähdettiin jo ennen kymmentä hotellilta kentälle päin kun Emmalla oli pentutottista ennen meidän agiliitoa. Olin kuunteluoppilaana ja paljon sain taas tietää asioista jotka oon tehnyt väärin, loistavaa ;)

 Pentutottiksen jälkee lähdettiin verkkaamaan koiria ja siinä lähellä olikin hyvä paikka missä sai koiria juoksuttaa vapaana.

meno oli aika lailla tärähtänyttä!


lauantain rata

 Rata oli ehkä hiukan (lue. tosi) hankala, eikä edes yritetty mennä kerralla, vaan 5-7 esteen pätkissä mentiin. Rimat 30-35 cm.  Ei mitään muistikuvaa mitä ohjausta käytin milläkin esteellä :D
Kouluttaja oli tosiaan Aki Korhonen, ja tykkäsin! Vaikka mitä töppejä tein niin Aki oli silti rauhallinen eikä hermostunut vaan "no kokeillaanpa näin" tai "miten olis jaakotus.." -yms. :)


 Meidän oma koulutusvuoro oli 12-14 mutta jäätiin kattomaan muitakin ja päivä meni kentällä, eikä haittaa yhtään, muita katsomalla oppii tosi paljon.

Sunnuntain rata olikin sitten jo vähän mukavampi meille kun siinä sai koira vähän enemmän irrota kauemmas. Yllätyin míten hyvin Duke haki esteitä, mm.,1-7 meni niinkun Strömsössä :D 7-9 haki aina väärän pään putken, kokeiltiin 7-8 esteillä mm. takaaleikkausta, pakkovalssia ja jaakotusta joista jaakotus onnistui kerta rykäsyllä. 

 Sitten lopulta kun koira saatiin oikeaan päähän ysiputkelta, 9-14 esteet onnistui niin ikään mainiosti.sunnuntai
Huippu viikonloppu, kyllä ärsytti lähteä kotiin, mutta osan tyypeistä näemme jo paimennusleirillä ja osan sitten aussieleirillä! Kiitos siis Miimille että saimme tulla mukaan ja muille kiitos seurasta!


Sitten aivan huimat onnittelut rakkaalle Dukelle joka täytti eilen tasan yhden vuoden! <3
Kiitos siis Terhille maailman huipuimmasta treenikaverista <3
 Ja apua huomenna ensimmäinen tokokoe!

Ei kommentteja: