torstai 9. kesäkuuta 2011

huh hellettä

 ..mikä ei meidän menoa kyllä hidasta! Ollaan parin viime viikon aikana tehty agia, tokoa, hakua, jälkeä, paimennusta ja uintia! Ja käyty mätsärissä!
(c) Virpi Nieminen

Tosiaan käytiin 27-29.5 Kuttukuussa paimennusleirillä missä oli ihania koiria ja ihmisiä! Olin suuresti vaikuttunut Duken paimennuksesta. Se piti kivan etäisyyden lampaisiin, (heti kun oltiin ensin selvitelty pitääkö sitä sauvaa totella vai ei.) Ensi alkuun Duke hyppäsi koko aitauksesta pois kun ei saanutkaan paimennella miten itseä huvitti. Sinikka tykkäsi kovasti Dukesta ja kehui että on mahtava ja hieno koira! Niin onkin!  <3 Kaikki tutut ja tuntemattomat on saanu kuulla kyllästymiseen asti kuinka hieno ja söpö Duketin on..!  Sen lisäksi ollaan käyty Sannin luona paimentamassa pari kertaa, ja tämä taidetaan ottaa meidän treenisuunnitelmaan mukaan, on se sen verran kivaa!

En jaksa kaikkia treenejä kertoa, mutta tällä viikolla ollaan kahtena päivänä oltu ilta Hiukkavaarassa reenailemassa agilityä ja tokoa, menin kumpaakin Sannin Emma-aussien kanssa ja onhan se aivan erilaista Duken jälkeen!

TI  7.6 oli meidän eka AVO-koe, ja sehän menikin penkin alle, ja syynä ovat mäkäräiset. Ne kiusas Dukea kokoajan enkä voinut tehdä mitään vaikka koko koira oli uinut hyttysmyrkyssä ennen koetta.

paikkamakuu  5  nousi istumaan n. puolessa välissä kun viereinen koira lähti TULE! -käskyn siivittämänä. Hankasi myös päätä maahan kun tulin sen luokse. Oletan että kutitti mäkäräiset.

seuraaminen 9 ei yhtään normaalia Dukea, näin että sillä oli huono olla.

maahanmeno 9 epänormaalin hidas

luoksetulo 5 ei pysähtynyt (tämähän oli arvattavissa :D)

seisominen 0 jäi kyllä hyvin mutta alkoi taas rapsuttamaan itseään ja meni maahan. Kävin nostamassa sen sitten ja vapautin heti

nouto 10 normaali koska ei tarvinnut olla paikoillaan yhtään

kaukot 5 ei mitään muistikuvaa mitä tapahtui..? :D

estehyppy 10 sama kuin noudossa

kok. vaikutus 9 Duke oli hidas, rapsutti itseään kokoajan mutta Allaniahan tämä ei haitannut.. ;)

 Yhteensä siis pisteitä 130 ja AVO3. No, tulipahan käytyä! Ei harmita ollenkaan, mikä on sinänsä ihme koska 189 pistettä ALOsta harmitti mua kovasti.. lähinnä sen estehypyn vitosen takia. Nyt vain odotellaan mäkäräisettömiä kelejä ja vähän viileempää kans. Tiistaina oli +30 astettä lämmintä vielä illallakin.
Käytettiin koiria myös uimassa kokeen jälkeen, ylläolevien kuvien (c) Katri Loukusa

Käytiin myös mätsärikehässä 5.6 kun olin jo lupautunut talkoolaiseksi, ja Duke oli PUN3!


(c) Henriikka Pekkala
 Agilitysaastetta videon muodossa:

Duke Sannin kanssa radalla
Duke A
Duke kepit
Duke kepit2Ja vielä kohta 13kk vanhan koiran posetuksia:Ei kommentteja: