maanantai 9. toukokuuta 2011

hakuilemassa


 Käytiin perjantaina elämämme ensimmäistä kertaa hakureeneissä! Ja arvata saattaa että rakastuin tähän(kin) lajiin.
Duke maalimiehen kanssa



 Saatiin videolle yksi lähetys, aika nopeeta se menee :D
 Dukelle tehtiin puolipakenevia ja yksi haamu, hyvin lähti etenemään ja löysi ukot (tai tässä tapauksessa akat)



välillä leikittiin Emman kanssa




Perjantaina matka jatkui vielä hallille missä tehtiin parit kontaktit ja keppejä, en viitsinyt enempää tehdä kun Duke oli aika väsynyt jo niistä hakureeneistä. Käytiin sitten Duken&Emman kanssa kävelemässä :)

Lauantaina oli toiset hakureenit, Dukehan oli innosta soikeana kun puettiin PK-liivi sille päälle :P



Hakureeneistä ajoimme kiikon kentälle Sannin kanssa ja tokoiltiin vähäsen, p-makuuta, luoksetulo ja jäävät teimme Duken kanssa ja ihan kivasti se teki, paikkiksesta keksi nousta, mutta pysyi loppuajan hyvin kun kävin palauttamassa maahan.

Sunnuntaina käväisimme samalla porukalla mätsärissä, meinas (miten niin meinas)  muutama kirosana päästä kun Duke touhotti menemään hihna kireällä.. kävin sitten juoksuttamassa sitä läheisellä nurmikentällä ja pari puunkiertoa tehtiin niin saipahan juosta perkules vieköön! Rauhoittui sitten ja makoili ja ooteltiin omaa vuoroa. Kehässä Duke käyttäytyi mainiosti, se vaan juostessa vetää aika rumasti mutta parempaan päin se on menossa, D  seisoo ihan jees. :)
Saatiin punainen mutta ei sitten sijoituttu enempiä.



 Emma-tyttö oli hienosti SIN3:





4 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Haku on kyllä selkeesti Duken laji :) Niinku jänis se viilettää tonne metsään :D Ja joo, kannattaa pyöritellä sitä dukea puilla ja juoksuttaa ennen kehään menoa niin se ei ole niin villinä ;)

Jenni kirjoitti...

Kun sitten johonkin näyttelyyn (ja toivottavasti myös viimeisimpään) niin lenkkeilen Duken kanssa 2 tuntia ennen kehää :D

Katri kirjoitti...

Täältähän ihan puuttuu päivitys möllimaastoista! Mutta vauhdikasta tuo hakuilu :)
terv. K & K

Jenni kirjoitti...

Ainii unohdin ne kokonaan! Olis muuten pitäny ottaa video noista koirista kun ne juoksee sen vieheen perässä, hoksasin vasta jälkikäteen sen :/