lauantai 22. tammikuuta 2011

viime viikko


Maailman paras lelu, vanha pyyhe <3


 Tiistaina oli taas ToKo, siellä tehtiin luoksetuloa häiriössä, niin että muut koirat olivat kiinni ja sitten muut ohjaajat pyörivät edessä, koira jäi paikoilleen ja kävelin hallin toiseen päähän. Ei välittänyt Duke muista mitään, täyttä vauhtia porhalsi eteenpäin mun luokse :) Myös seuraamista otettiin, nätisti se seurasi, siinä Duke on menny eteenpäin paljonkin! Myös kestoa paikkamakuun jälkeen reenattiin, ja sitäkin Duke-petteri kestää ihan hyvin, palkkasin ihan alas. Sivulla istuessaan se alkaa monesti tarjoilemaan maahanmenoa yms. :D Kapulaa pidettiin myös suussa, myös metallista. Eipä tuo sano siitä mitään :)

--------

 Perjantain vapaavuorolle mentiin jo tuntia aikaisemmin Sannin&Lillinkanssa, ja jälleen kerran sai Duke selkäänsä Lilliltä :D  Käytiin pentukurssilla myös pyörähtämässä, itse tein sitten Duken kanssa luoksetuloa, se ennakoi ja tulee vähän vasemmalle puolelle, mutta suurin osa on ihan nättejä :)
 Pentukurssin jälkeen mentiin Lidlin eteen harjoittelemaan vähän häiriötreeniä, liukuovet oli Dukelle uusi tuttavuus mutta eipä tuo edes huomannut niitä kun piti kiljuen varmistaa että Lilli pärjää yksin. ;) Noutoa otettiin parkkiksella sitten ja kyllä varmaan ihmiset katsoivat kun aloin pomppimaan ja hihkumaan kun Duke teki ihan huipun palautuksen!! :) 

 Lähdettiin vielä hallille, siellähän oli jo hyvä rata ja sitä sitten testailtiin.

------

tokoiltiin sitten lopuksi kun alkoi koirat olla vähän väsyneitä, onneksi tuolla hallilla on häkki joka ollaan aika taitavasti Duken kanssa omittu ;D Pääsi sinne sitten välillä levähtelemään :) Otettiin myös paikallaanolo, Duke oli ihan putken pään vieressä mikä oli itsessään jo hyvä häiriö sillä sehän rakastaa putkia, mutta vielä vieressä ollut tolleri nousi monta kertaa ja Duke sitä katteli että mikä tämmöinen homma on ;) Hyvin se pysyi, reilu 2min, mutta kävin palkkaamassa puolessa välissä kun oli niin paljon häiriötä :)
 Lopussa käytettiin vielä koiria jäähdyttelylenkillä (Lilli, Duke, Elli ja Eetu) ja jälleen kerran sai Duke turpaan :D Mutta enpä ole huolissani, pikemminkin mielissäni että se tajuaa ettei kaikki ole automaattisesti sen kavereita. Ja ettei tyttöjen perseitä sovi hirveästi lähennellä ;)

 Kuvat on pari päivää sitten otettuja, käytiin kirpeässä (-25 astetta) pakkassäässä kahdestaan Duken kanssa lenkillä, ihanan kirkas päivä :)
2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Duke parka saa aina tytöiltä köniin :( Ne on niin äkäsiä niitten persuksiensa kanssa ettei kestä paljo läheltä hiippailla. Onneksi sentään pikku-Emma oli ystävällinen Dukelle :)

Jenni kirjoitti...

Ehkä Emmasta tulisi Duken kaveri niin e tuu Dukelle niin paha mieli kun muilta saa aina turpaan ;D