torstai 6. tammikuuta 2011

Reenin tynkää

 Tiistaina oli Toko ALO-kurssin ensimmäinen tunti, ryhmässämme oli kolme muutakin koirulia, ja Dukehan oli ihan kierroksilla alussa eikä seuraamisesta tullut mitään :D Se oli koko ajan puoli metriä edellä mua (ainakin se siltä tuntui), silti se jotenkin onnistuu samalla nojaamaan. :D Kyllä se kontaktia pitää, mutta haluaisin ehkä vähän nätimpää seuraamista.
 Liikkeestä  maahanmeno meni kans vähän pipariksi, kun Duke edisti niin se on vinossa=jää maahan vinoon. Loppua kohden se alkoikin sitten sujumaan kun tein silleen että hihna oli vasemmassa kädessäni ja nykäisin siitä hieman kun se edisti. Näin saatiin kans maahanmeno siedätteväksi. :D
 Luoksepäästävyys on oikeinkin hyvä, saa nähdä mitä se sitten sanoo kun luoksepäästävyyden tekee sitten vaikka möllikisoissa joku muu kuin Sanni :D
 Paikallaanolo on myös varma nakki, sitä on tehty erinäisillä pituuksilla eikä Duke ikinä liiku vaikka muita palkattaisiinkin siinä lähellä.
 Hyppy on ehkä Duken suosikkiliike, ja sitä se tykkää tehdä, nyt on päästy siihen asti että se hyppää sen, ilman että minun tarvitsee tehdä/sanoa muuta kuin hyppy! Se myös jää seisomaan esteen toiselle puolen oikeinkin hyvin! :)
Luoksetuloa ollaan tehty niin että mulla on joku rätti/lelu ja sillä ohjaan Duken oikeaan paikkaan siihen eteen. Duke oppii ennakoimaan tosi helposti että saa kyllä olla tarkkana ettei se opi jotain liikettä suorittamaan yksinkin. :D

 Noutoa/kapulan suussa pitämistä ollaan myös tehty, ja se onnistuu, myös metallikapulalla! En ole vielä tehnyt sitä liikettä kokonaisena, sillä Dukelle teki tiukkaa oppia se että sitä kapulaa ei voi ottaa vaikka reunasta kiinni vaan siitä keskeltä! Mutta sitä ollaan tehty että istun tuolilla ja Duke oppii sen että kun se tuo kapulan ihan mun lähelle, se saa palkan :)

  Eilen käytiin piiitkä lenkki Veila-issikan kanssa kera omistajan, olipa kivaa, sekä koirilla että meillä! :D
Nyt kun oon ollu sairaana niin Dukella on ollut kestämistä kun ei olla tehty oikein mitään. :( Tallillekin jo haluttais mennä, niin Dukella että mulla! 

                                               Voi noita etutassuja :D
Ostin muuten Dukelle ihanan pitkän nahkaremmin, kyllä nyt kelpaa! :)

 

2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Pitää alkaa tekemään luoksepäästävyys niin että vaihdellaan aina ryhmän kesken kuka sen tekee :)

Jenni kirjoitti...

Joo se ois hyvä idea! :)