sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Duken aktiivi viikko!

 Tämä viikko on ollu kyllä Dukelle todellinen aktiivi loma;

 Maanantai:
 tokoiltiin kotona, käytiin kaikki ALO-luokan asiat läpi lukuunottamatta hyppyä. 

 Tiistai:
 Toko-ALO kurssi alkoi.

 Keskiviikko:
 Lenkkeiltiin Veila-issikan kanssa, lepopäivä oli :)

 Torstai:
 Käytiin hallilla agilityn jatkokurssilla,  oli ihan huippua kun porukka oli osaavaista, tässä sitten rata:

Mittasuhteet on ihan pielessä, mutta kyllä kai tuosta sen jotenkin tajuaa ;D Kasiesteen meinas Duke skipata aluksi kokonaan, mutta käskytin sitä kovemmin ja vartalolla näytin että sehän pitää mennä niin alkoihan se sujumaan! :D Ysiputkelta takaakierto sitten viimeiselle esteelle, tää oli Dukelle ihan uus juttu, mutta hyvin se teki.
Perjantai: Päästiin Sannin kyydissä niin mentiin hallille jo seitsemäksi, ja Duke sai olla pentukurssilla mallioppilaana, keppejä tehtiin pari kertaa, luoksetuloa ja perusasentoa/seuraamista.  Kasilta alkoi sitten agilityn vapaavuoro, ja mentiin aika samanlainen rata kuin torstainakin. :) Olen alkanut käyttää reeneissä häkkiä, että kun oma vuoro on mennyt ja jos Duke alkaa kiljumaan kun muut menee rataa niin laitan sen häkkiin. Jopa alkaa mun seura kiinnostaa ;)

Lauantai: pidettiin lepopäivä, nukuttiin 13 tunnin yöunet ;)

Sunnuntai: Käytiin tallilla ja Duke pääsi leikkimään vähän aikaa Viivi-suomenlapparin kanssa :) Ja haukkua Vikke-heposelle... :'/  Nuo tallipäivät tuntuu väsyttävän Dukea melkoisesti, kerrankin se on väsyny! :D
Illalla käytiin vielä Veila-issikan kanssa lenkillä, joten yöunet on taattu! :)

Tulis jo kesä! Oikein syyhyttää jo ajatuskin päästä jälki ja hakumetsään, vielä puhuttiin Sannin kanssa että jos hän alakais meille viestiin kakkosohjaajaksi niin vois sitten testailla että mitäs se Duke siitä tykkää! :)


2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Olipas teillä reipas viikko, tosin sen energiapommin kanssa kyllä varmasti saakin tolskata aikalailla. Ja tosiaan voitas kesällä kokeilla sitä viestiä :) Meikäläinenkin jo himoitsee metsään!

Voitas myös totuttaa nuo koirat hyviksi kaiffareiksi kesään mennessä niin voitas olla aussieleirillä samassa huoneessa. Tai no siis tytöt pitää totuttaa siihen että Dukea ei saa rökittää liikaa :D Kun mun vakio huonekaiffari Jossu ei ole tulossa leirille niin pitää saada uusi kämppis ;)

Jenni kirjoitti...

Kesä se vaan on mun vuodenaika, ei mikään tylsä talvi! Joo ois tosi kiva olla samassa huoneessa, nyt pitää vaan Lillillekin kertoa vielä että ei se Duke halua mitään pahaa :D