keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Tiistain tokot   Viime lauantaina kävimme Veila-issikan kanssa treenailemassa tokoa, oli muuten Dukelle yllättävän hankalaa kun oli leikkikaveri siinä parin metrin päässä ;) Kyllä se sitten tajusi ettei tässä olla leikkimään tultu, niin keskittyi taas tavalliseen tapaansa :) Lopuksi riehuivat sillä aikaa kun me me Mirjan kanssa laitettiin takit päälle:


On hyvin haastavaa ottaa samanvärisistä, leikkivistä koirista kuvia! ;D

---------

 Sunnuntaina käytiin sitten Nappa-issikan kanssa lenkillä piiiiitkääästä aikaa. Varastin tämän kuvan Karolta, Nappan omistajalta ;)

-------


Tiistaina läksimme Duken kanssa hallille tokoilemaan. Treenit menivät erittäin hienosti, ylpeä saa  tuosta ihanuudesta olla!
   Alkuun teimme paikallaanoloa, ja oooiiikeeenn pientä ja hidasta seuraamista. Sehän olikin Duke-Petterille kova pala, mutta kyllä se alkaa paranemaan. Harjoiteltiin sitten yksinämme omaa vuoroa odotellessa luoksetuloa ja liikkeestä maahanmenoa.
    Noutoa otimme seuraavaksi, ja ai että Duke oli hieno! Kokeilimme myös ensimmäistä kertaa Hyppynoutoa isolla H:lla, sillä se on jännittänyt mua kauan, mutta eipä mittään,  Duke oli hieno! Autoin sitä vähän takaisinpaluussa, mutta muuten ihan perfekto! Aivan huippu! :)
   Lopuksi otettiin vielä istualtaan paikallaanoloa, ja eipä siinäkään ole mitään ongelmaa, Dukelle näyttää olevan ihan sama miten päin se on kun kuitenkin vain pitää olla paikallaan ;)  Tehtiin varmasti muutakin mutta kun en muista :D

 Ainiin, mulla iski tokomöllikisakärpänen ja nyt lauantaina ollaan menossa OKK:n möllikisoihin!

 Myös agimölleihin ilmoitin meidät kun on oma kotihalli ja rimat saa laittaa miten haluaa niin sinne mennään perjantaina! :)

 Kuvia tämän päivän lenkiltä:


kutsuitko???Saako jo mennä?!?!


Tää lumi on vaan....


niin KIVAA!

Ei kommentteja: