torstai 2. helmikuuta 2012Täällä on ollut kovat pakkaset jo viikon, ja minulla loppuu mielenkiinto lenkeillä n. 45 minuutin kohdalla kun naama jäätyy. Sunnuntaina alkoi onneksi Pelttarin Elinan toko, ekalla kerralla teimme parin kanssa häiriköitynä jääviä. Nämä onnistu ihan kivasti. Tämän jälkeen paikkista häiriössä, tippui lonkalleen kun menin viistosti taakse vasempaan. Näitä voisi tehdä targetilla/lelulla nenän edessä että nokka suipponokka pysyy eteenpäin. Sitten vielä noutoa. Puukapulalla hyvä, metallin onnistuin itse pilaamaan kun aloin kiljua "jes"vähän liiankin innokkaasti.. Tehtiin sitten niin että hetsasin, heitin, ja heti kun koira oli tarttunut kapulaan lähdin taaksepäin juoksemaan. Otti tosi hienosti suuhun ja juoksi lujaa minun luo. Maanantain tokot oli peruttu. Tiistaina onneksi päästiin liitämään, rata oli seuraavanlainen:


Hankala oli, mutta yllättävän hienosti se meni. Nelosputkeen Duke irtosi tosi hienosti ja kerkesin hyvin sitten vitosesteella ennen koiraa. Pussista putkeenkin irtosi hienosti, oikeastaan ensimmäinen ongelmakohta tuli 15 esteellä, ensin kokeiltiin vain rytmitystä ja käännöstä että minä olen esteen vasemmalla puolella mutta eihän siitä tullut mitään vaan koira juoksi pussiin.. Tehtiin sitten valssia ja tätä hinkattiinkin sitten sen 10 kertaa. Samalla raivolla silti joka kerta putkeen ja minä valssailin päin seiniä sitten 15-esteellä. Lopulta saatiin onneksi toimimaan ja koutsi-Mikkokin totesi että aikamoisella draivilla vetää noihin putkiin kun aina saa olla laittamassa niitä uudestaan paikoilleen vaikka niissä on paljon painoja. :D Loppuratakin meni hienosti, päällejuoksu onnistui, kepit oli hyvät, yhden kerran Duke hiljensi kesken keppien ja mulla meni pasmat ihan sekaisin, mutta jatkoi sekunnin päästä normaalisti. Puomikin oli btw tosi hieno!Vetohiihdon SM-kisat siirrettiin viikolla kovien pakkasten takia, joten 11.2 on agikisat ja 12.2 on vetokisat. Toivomme kovasti lämpimämpiä kelejä!
Ollaan tehty joka päivä tekniikkatreenejä. Sivulta maahan, edestä sivulle ja maasta sivulle on ollut kaukojen lisäksi treenauksessa. Kaukoissa on tapahtumassa läpimurto! i-m on ollut hankalin mutta nyt näkyy valoa tunnelin päässä. Paljonhan tuossa on työtä vielä. Testailin kaukoissa, (AVO-kaukot) sitä, kuinka kaukana voin olla. 25 metriä onnistui hienosti, ei liikkunut ollenkaan. Hyvä homma.

4 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Kyllä Duke laittaa putket rullalle menollaan :D Ja hienosti se kyllä vetää vaikka teitte hitosti toistoja niin aina sama draivi päällä ;)

Jenni kirjoitti...

Sen mielestä ei oo mitään niin hauskaa kuin tehdä toistoja, palkasta viis :D

Jossu kirjoitti...

Meillä oli sama ongelma tuossa 15. esteellä :D Vastakäännös toimi siinä Ellille hyvin.

Jenni kirjoitti...

"Hyvä" että muillakin on ollut ongelmia :D Mä oon pari päivää tässä yrittänyt opiskella tuota vastakäännöstä, kuulostais nimittäin sopivan Dukelle, pitää joskus kokeilla :D