torstai 9. helmikuuta 2012Pikainen treenipostaus tähän väliin, perjantaina hallilla Duken kanssa kaksin. 5 tuntia se oli häkissä odotellut ennenkuin pääsi tositoimiin. Tehtiin 2-5 askeleen seuraamista, täyskäännöksiä, kahden metallikapulan leikkiä ja lopuksi vielä norminoutoa vauhdista palkaten. Lopetettiin siihen kun koira meinasi räjähtää innosta ;)

Lauantai-iltana ajelimme Katrin kanssa testailemaan KAS:in uutta hallia. Pohja oli oikeinkin mukavan tuntuinen  ja halli kivan viileä, tarkeni kuitenkin treenata hyvin college+treeniliivi päällä. Täältä pääsee katsomaan mitä tehtiin. Rata oli tosi kiva,  aiemmin päivällä oli ollut Harri Kataisen koulutus ja olivat jättäneet radan sitten halliin. Duke haki kivasti keppejä. Joissain paikoissa tuli "hieman" kiire, en vain kerennyt. :D

Sunnuntaina oli ohjattu toko, ensin temppuiltiin ja tehtiin jalkojen välistä pujottelua. Sitten tehtiin ruutuharkkaa joka meni ihan persiilleen, ei saatu tehdä kuin yksi toisto ja tehtiin sitten kosketusalustaa pelkästään, mutta tässä kun olen miettinyt niin en halua käyttää sitä ruudussa. Sitten tehtiin itsenäisesti kaukoja, metallin pitoa ja tunnarikapulan pitoa. Kapuloiden pito onnistui tosi hyvin, kaukoissa tein vain jumppaa ja muutamia yksittäisiä toistoja käskytettynä, kaikki puhtaita! Lopuksi tehtiin vielä hyppynoutoa joka meni sekin persiilleen, liian vaikea treeni ja koira lähti joka kerta kapulalle ilman hyppyä. Tätä oltiin kerran tehty ja sillon onnistui kyllä ihan hyvin. Tehtiin lopuksi helpotettuna ihan normaalina hyppynoutona. Tehtiin vielä sitten paikkista.

Maanantaina olikin sitten taas tokot, ruutua olikin luvassa heti ekana. Sitten ohjattua kapuloilla, hieno! Ei ollut todellakaan kisamitoissa, vaan parin metrin väli kapuloilla. Leluhäiriöillä tehtiin liikkeestä seisomista niin että kun koira seisoi Paula heitti Duken eteen ja taakse leluja. Pysyi! Peruasentoa katsasteltiin myös. Lopuksi n. 4 min paikkis.

Keskiviikkona käytiin hallilla hubailemassa eikä sieltä ole paljon mitään kerrottavaa, palkkasin tosi tiheästi.

AINIIN! Pakkastemppuina on nyt Dukelle opetettu ovien laittaminen kiinni, etutassuilla seisominen (vielä seinää vasten) ja merkki. 

Ei kommentteja: