maanantai 13. helmikuuta 2012

Juokse


Duken rankka viikonloppu on saatu päätökseen. Perjantaina olivat Katrin kanssa käyneet vetämässä vitosen, minä en päässyt valitettavasti mukaan kun olin töissä. Hyvin se oli kuitenkin juossut.

Lauantaina oli vuorossa OKK:n agikisat, kolme starttia luvassa, 2 agia ja yksi hyppyrata. A-rataa ei valitettavasti saatu videolle mutta sieltä vitonen, yksi rima tippui matkan varrelle minun mokan takia. Duke on kyllä tottunut että heilun ja pyörin kuin sirkuksessa -tahattomasti tietenkin- ja huutelen vääriä käskyjä. Kontaktit olivat hienot ja mukava mieli tuli vitosen ja vitossijan mukana heti radalta tullessa. Ihanneaika oli 55s, meidän ajaksi saatiin 41.88s ja aika kauan pidin kontakteilla ( n. 2s per kontakti) joten hyvin tyytyväinen olin vauhtiin.
Seuraavana oli niin ikään agirata, tässä tuli yksi kielto ja kepeiltä vitonen (aivokatkos?) muuten rata meni sujuvasti. Ihanneaika oli 58s ja meidän aika oli 50.48s. Paljon turhaa aika tuhraantui kepeille ja kauan pidin kontakteilla taas, laskin että jos olisin vapauttanut koiran heti kontakteilta ja kepeiltä ei olisi tullut virheitä olisi meidän aika ollut 43s! Ainahan saa jossitella.. ;) Videota täällä B ja C radoista.
Viimeisenä oli hyppyrata jota kauhulla odotin. Ei ollut niin sujuvaa kun ei ollut kontakteja millä pysähtyä! Virheitä tuli vain 5, kiellosta. Tein typerän persjätön vaikka olin suunnitellut valssin siihen kohtaan joten koira tutli ohi. Tähän tuhraantui kokonaista kolme sekuntia mutta kunnialla maaliin kuitenkin! Ihanneaika oli 45s ja meidän aika 37.11s.Sunnuntaina oli VUL:n SM-vetokisat. Duke juoksi Katrin kanssa naisten naru B-luokassa viidenneksi! Aika ei ollut mitään päätähuimaavaa, 16.19 Hieno depyytti kuitenkin noin nuorelle koiralle kisoista. Kolmen viikon päästä uudestaan SPKL:n SM-kisoihin! Illalla suunnattiin sitten vielä tokoihin kahden tunnin levähdyksen jälkeen. :) Täällä vielä videota vetokisoista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tuo hiihtovideo, kyllä se Duke-Petteri vaan on semmonen monilahjakkuus <3 T:Sanni