torstai 26. tammikuuta 2012

Kuohuu kuin koski


..Duke nimittäin. Ei olla päästy vetotreeneihin pariin viikkoon ensin tassussa olleen haavan takia ja sitten tuli kovat pakkaset. Koira kaipailee selvästi ladulle!


Käytiin Activen treeneissä, sieltä on videotakin, klick!

Dukella oli taas meno päällä, on vaan niin mukavaa kun se jaksaa yrittää vaikka tehtäisikin samaa kohtaa kymmenen kertaa. Kovasti nuo kontaktit vetää sitä puoleensa, on saanut vissiin kovasti palkkaa niistä :D

Agi-innostus nostaa taas päätään ja hyvä niin, sillä taas on tiistaille treenit ostettuna. Back on Trackinkin Duke on saanut niskaansa. Pitäähän oikealla agikoiralla sellainen olla, ja on se kyllä varmasti hyödyllinen verraten siihen vanhaan hurtan loimeen.

Olen laiskalla tuulella enkä jaksa kertoa kovin yksityiskohtaisesti treeneistä, mulla on erillinen tokoblogi niille kuiville teksteille joten kaikki jotka haluaa niitä lukea voi laittaa s-postia tai kommenttia niin laitan lukuoikeudet.

Kovasti suunnittelen tulevaa kesää, leirejä ja kisoja. MH-kuvaus on toivottavasti huhtikuussa jos vielä mahdutaan mukaan. Viestiä olis tarkoitus vähän elvyttää, mutta hakua ja jälkeä kyllä jatketaan ja katsotaan jos aikaa viestille jää. Tokon SM-kisatkin on jo kesäkuussa, niihin aletaan treenaamaan yhdessä niihin lähtevällä kokoonpanolla. Luustokuvauksetkin saatiin varattua, 16.2 mennään ja nyt jo jännittää!

Ainiin! Meinasi jo ihan unohtua, käytiin tänään tokomölleissä avoimessa luokassa ja saatiin 197 pistettä ja voitettiin. Muista liikkeistä kymppi mutta seuruussa astuin koiran tassun päälle ja se käväisi kauempana. Saatiin palkinnoksi hieno torkkupeitto! :)

Lisää kuvia täällä ja Activen treeneistä täällä.


9 kommenttia:

Nova kirjoitti...

Hieno uusi ulkoasu ja upeita kuvia. Toivottavasti Duke pääsee pian ladulle - tosin ei teiltä taida tekeminen loppua, vaikkei ladulle heti pääsisikään.
Onnea avoimen voitosta hienoilla pisteillä!
-Nova

Jenny kirjoitti...

Mun on pakko kanssa kehua kivaa ulkoasua, vautsi :-) Ja onnea voitosta! Miten hienoa!

cerveau kirjoitti...

Hei, haluisin lukuoikeudet ja linkin sun tokoblogiin !
- Oona

Minna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sirkku kirjoitti...

Hienolta näyttää! Huipusti sulla sujuu jo mustan koiran kuvaaminen eri valoissa, vau :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos kaikki!
Nova, ei onneksi lopu tekeminen koiralla vaikkei ladulle pääsekään mutta on siellä niin mukavaa että syyhyttää itseäkin jo pian päästä sinne!

Jenny, tack! Saatiin hyvät häiriötreenit ;)

Oonalle laiteltu viestiä :)

Sirkku, kyllä se pikkuhiljaa :D Katri saa kuitenkin esim. bannerista ja alimmasta kuvasta kunnian :D

Anonyymi kirjoitti...

Mullekkin sun tokoblogin osoite ja salasana :D p.s. Oon hieman kateellinen kun te saitte sen ihanan torkkupeiton. Onneksi mä ja Lilli saatiin laseja että voidaan juoda suruumme ;) T:Sannimanni

Veera kirjoitti...

Ihana ulkoasu, ja onko hieman ihania kuvia <33 ((:

Jenni kirjoitti...

Sanni, hyvä että tulitte kuitenkin toisiksi niin saatte juoda suruunne ;)

Veera, kiitti! Kovasti on opeteltavaa vielä tässä kameran käytössä mutta kyllä tää ehkä tästä :D