keskiviikko 14. joulukuuta 2011

come on


 Kiirettä on näköjään pitänyt kun ei ole blogiakaan kerennyt päivittämään kahteen viikkoon! Pitänee petrata :D

Duken mielestä on tylsää kun ei pääse hakua treenaamaan.


 Ollaan treenattu näiden kahden viikon aikana tokoa, agia sekä koirahiihtoa. Toisaalta hyvä että lumet tuli, pääsee ladulle mutta toisaalta ei pääse hakureeneihin. Höh.

 Käytiin agiepiksissä itsenäisyyspäivänä, möllirata ja kilpailevien rata. Kummassakin radassa oli pari kohtaa missä piti miettiä että mitähän tekisi mutta muuten mukavia. Mölliradalta varmaan kymppi ja kisaavien radalla koira ei mennyt renkaasta? Oma treenihalli ja aina on mennyt muutenkin kaikki oudotkin renkaat. Mitähän minä tein? Kyllä se sitä sitten menee kun haluaa kuten videolta käy ilmi. Nyt ollaan pari viikkoa agilitystä tauolla, ja jatketaan sitten vuoden vaihteen jälkeen. Siitä onkin enää pari viikkoa ekoihin virallisiin kisoihin! Jännää.

Tokossa ollaan reenattu kaikkia kivoja ja turvallisia juttuja, mitä jo osataan.. Pitänee kohta oikeasti ottaa itteään niskasta kiinni ja alkaa jumppaamaan kaukoja ja naksutteleen metskua. Siinäpä ne meidän kompastuskohdat olis, kaikki muu on jo aika mainiolla mallilla! Paikkis onnistuu, seuruussa ei kummempia. Istuminen on nopea ja varma. Luoksetuloa ollaan tehty takapalkalla + paljon läpijuoksuja. Hienot stopit on! Hyppynouto on hyvä, kapulan saalistusta esiintyy vielä joskus.. Ruudun keskikohta alkaa hahmottumaan eläimellä.

Hieman aiheen vierestä mutta mulle tuli vihdoin ja viimein Canonin 500D, nämä kuvat on siis ekoja kuvia sillä kameralla. :):D 7 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Tuo viimesen kuva ilme on kyllä huippu. "Siis voisitko ottaa vaikka itestäs niitä kuvia...?"

Sirkku kirjoitti...

Voi Dukea :D

Miksi kaukojen pitää olla olemassa... Ne on niin tylsät, en kestä. Eikä sitä metskuakaan tarvitsisi olla.

Jenni kirjoitti...

Duke oli tosi innoissaan mallina olemisesta.. :D

Kaukoja ei oikeasti tarvis olla, ihan tyhmä liike!

Mari kirjoitti...

Moikka, löysin sattumalta teidän blogiin. Olen monesti ihaillut Dukea eri yhteyksissä, aussieleirillä piipahtaessamme teidät kauempaa näinkin. :) Duke on tosi upea koira! Tsempit tuleviin agikisoihin, hyvältä näyttää ainakin videolta katsottuna teidän liitelyt.

Jenni kirjoitti...

Kiitoksia tsempeistä! Ehkä ensi kesänä nähdäänkin sitten paremmin, me ollaan menossä aika monelle leirille kun en malta olla menemättä.. Opiskelijan budjetti venyy ja paukkuu :D

Anonyymi kirjoitti...

Muistappa Jenni päivittää tätä blogia useammin ;) Terveisin halkotreenari

Jenni kirjoitti...

Joo yritän kovasti mutta kirjoitussuoni ei oikein toimi :D terveisin suojelutreenari