perjantai 23. joulukuuta 2011

what a feelingVuosi alkaa olla piakkoin pulkassa ja voisin hieman katsoa taaksepäin mennyttä vuotta. Oon odottanu tätä jo pari kuukautta että pääsen kertomaan mitä on tehty!  Tavoitteet vuodelle 2011 oli seuraavat:

-ALO1 tokosta, avoimen asioita treenailtais mutta ei vielä kokeeseen. BH-koettakin olin miettinyt. Agilityssä keppien ja kontaktien opettelua, lajiin tutustumista ja yleistä tietoa minulle siitä lajista. Epiksissä olisi kiva käydä. Jälkeä jatketaan, keppien nosto varmemmaksi. Hakua olisi kiva kokeilla ja paimennusleirille päästä.  Muuta olivat sitten luustokuvaukset ja näyttely kunhan on 15kk plakkarissa. 

Näin sitten kävi, eli starttaamme voittajaluokassa maaliskuussa. Nuorten SM-kisoissakin käytiin ja oltiin kolmansia avoimessa luokassa. Hups, ei meidän pitänyt vielä avoimeen mutta mikäs siinä sitten kun koira osaa. BH-koekin käytiin marraskuussa. Agilityssä startattiin epiksissä n. 10 kertaa ja tuli sieltä muutama voittokin! :D Kontaktit on satavarmat, olisko kerran koko vuonna varastanut keinulta. (Siis sen jälkeen kun osasi sen) Kepitkin on aika kivat. Jälkeä tehtiin ja syksyllä saatiin läpimurto kun minulle opetettiin uusi tapa palkata koiraa kepeistä. Hakua päästiin treenaamaan ja kumpikin on aivan innoissaan lajista. Hienosti hakee jo ja ilmaisuakin on aloiteltu. Paimentamassa käytiin Sinikalla Kuttukuussa toukokuussa ja Sinikka tykkäsi. Jatkettiin tätä sitten Sannin luona tuossa melkein naapurissa. Kävimme useilla leireillä ja koulutuksissa, Patchcoat-päivillä Aki Korhosen opastettavana, Paimennusleirillä Kuttukuussa, Aussieleirillä Junttojen koulutuksessa ja Niinun valmennusviikonlopussa. Saimme treenata huippujen ihmisten kanssa, hauskaa oli ja vaikka joskus itkukin tuli joko ilosta tai surusta niin tyytyväinen voin olla.  Näyttelyssäkin käytiin Päivi Eerolan arvosteltavana, ikää oli 15kk 1pvä. Duke sai ERI NUK1 ja hienon arvostelun. Vuosi Duken kanssa on ollut aivan upea ja en voi muuta kuin kieli pitkällä odottaa tulevaisuutta ja mitä se tuo tullessaan. Koira on täyttä tulta treeneissä, oli kyseessä mikä laji tahansa.  


VUODEN 2012 TAVOITTEET

TOKO
- TK3 
- SM-kisoihin osallistuminen voittajaluokassa

AGILITY
- Ensimmäinen virallinen startti tamminäyttelyn aikaan
- Jos vaikka yhden nollan saisi

JÄLKI
- Katsotaan onko keväällä kepit unohtunut metsään
- JK1??? 

HAKU
- Jatketaan treenausta
- Vakituinen ryhmäpaikka jostakin

PAIMENNUS
- Jatketaan ehdottomasti
- Leireilyjä eri kouluttajien opissa

KOIRAHIIHTO
-Duke treenaa koirahiihtoa Katrin kanssa
- VUL-SM kisat
- SPKL-SM kisat

MUUTA
- Luustokuvaukset, (lonkat, kyynärät, selkä, polvet, ranteet, olat, silmät, sydän)
- Se Kajaanin tamminäyttely

- MH-kuvaus

Toivon yhtä upeaa vuotta 2012 kuin edellinen oli. Jännittävää, hauskaa ja raastavaa vuotta missä Dukella eikä sen puoleen minullakaan tule aika pitkäksi treenatessa. Kamerankin sain ja toivottavasti saisin ikuistettua monta hyvää hetkeä! Nyt jäämme lyhyen joululoman viettoon, ehkä muutamat treenit pitää käydä treenaamassa mutta toivotamme kaikille blogin lukijoille tai tänne eksyneille oikein mainiota joulua! 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno vuosi teillä kyllä oli ja tsemppiä jatkoon! Terkuin Sanni ja koiruudet

Sirkku kirjoitti...

Komppaan Sannia, pääsette vielä pitkälle! Ihana ilme Dukella kortissa :)

Jenni kirjoitti...

Kiitoksia! Katsotaan miten pitkälle omat rahkeet riittävät, koira menisi vaikka kuuhun asti jos minä en olisi edessä hidastamassa :D