perjantai 5. elokuuta 2011


 Aussieleiristä on tulossa ihan ihka oma päivitys, mutta nyt muita kuulumisia- niitä onkin kertynyt vähän enemmän kuin yleensä.


(c) Sirkku Kouki

 Heinäkuun 15. päivä meillä oli möllitoko, missä kokeilin ekaa kertaa loppupalkkaa Duken ruuan muodossa. Ei ois kannattanut. En muista nyt ihan tarkalleen mitä pisteitä tuli, mutta kaikki liikkeet se teki oikein, kaikki paitsi kaukot, niissä se liikku kun palkka oli ihan mun selän takana. Fiksu minä. Ääntelystä lähti pisteitä, sen takia yhteistulos oli siis 154 p ja AVO2.


Sitten ollaan käyty Kokkolassa lomailemassa ja vähän mökkeilemässä, Duke veti täydet kuusi tuntia semmoista rallia vedessä ja pihalla että hirvitti. Duke tuli myös kanoottiin mukaan kun sillä melottiin, ja tottakai myös surffilaudalla piti päästä vähän matkustelemaan järveä ympäri. Ei paljoa pelottanut vaan ihan innoissaan oli mukana joka paikassa. 

TI 26.7 käyiin OKK:n agimölleissä kummallakin radalla, ja möllien radalta meille napsahti 10 vp kun en osannut ohjata yhtä kohtaa oikein. Ihanneaika 40s, meidän aika 19.41s.


möllirata
Kisaavien radasta en muista oikeastaan mitään, enkä välttämättä haluakaan.

Keskiviikkona käytiin vähän aksailemassa Katrin ja Krissen kanssa.

(c) Katri Loukusa

treenirata oli tämä

(c) Katri Loukusa  
TO 28.7 lähdettiin Forssaan asuntoautolla ja sieltä meidän matka jatkui bussilla sitten Vantaalle Duken siskojen Saran&Rinnan sekä omistajan luo, Duke oli innosta piukeana, varsinkin kun se huomasi että Rinnalla oli juoksut. Ekana päivänä se vähän yritti vikitellä mutta sitten se unohtui kun sisko oli niin mainio leikkikaveri. Leikkivät muuten aivan samalla tavalla molemmat.  Lauantaina päästiin Koivukylän koiraharrastajien agiepiksiin kisan ulkopuolella, ja sunnnuntaina oli sitten kasvattipäivät.

Agissa oli kouluttajana Anne Pullinen, ja rata oli tämännäköinen:Kyllä oli kiva rata! 1-5 esteet tehtiin ensin, ei mitään ongelmaa. Menin kolmosesteen vasemmalle puolelle ja Duke haki vinot esteet kivasti. Keppejä tehtiin erikseen mm. siten että jättäydyin itse putkesta syöksähtävän koiran taakse ja yhtäkkiä stoppasin. Duke suoritti kuitenkin kepit kivasti ja saatiin keppien treenaamiseen hyviä vinkkejä.

(c) Katri Loukusa

 Sitten tehtiin esteet 7-10 ja 8 meinasi vähän tuottaa vaikeuksia, mutta onnistui parin toiston jälkeen pakkovalssin avulla. Heitin koiran kasin yli ja itse se jatkoi ilman apuja sitten 9-10 esteet.
 Tätä jatkettiin sitten 7-14 esteet ja kun Anne huusi mulle vauhtia kun koira oli pussissa niin kerkesin loistavasti viemään koiran takaakierrolle. Taas jatkettiin 7-17 esteille ja yritin jotain onnetonta välistävetoa 15-16 esteillä, se onnistui mutta olin sitten auttamattomasti myöhässä putken jälkeen tapahtuvalle takaakierrolle. En tiedä mikä sen tekniikan nimi oli millä saatiin tämäkin onnistumaan.


(c) Katri Loukusa

 Rata oli kyllä tosi mukava ja tätä tehdään joskus uudelleenkin kotona!

(c) Katri Loukusa
Sitten sunnuntaina tehtiin myös tokoa jota koulutti Veera. Tehtiin parin minuutin pituinen paikkis sekä metskua ja ruutua. Ruutua tehtiin parilla eri tyylillä ja Veera antoi kyllä kans tosi hyviä vinkkejä kumpaankin liikkeeseen.

Sunnuntaina oli myös trimmaus ja näyttelykoulutusta missä onkin mulla oppimista. Näitä koulutti Heidi ja paljon sainkin uutta oppia, hyvä vaan kun Duke tosiaan on nyt sitten ilmoitettu sinne Kokkolan ryhmikseen 20.8 Päivi Eerolalle. huhhu nyt jo pelottaa!

Duke kyllä ravaa nätisti ja on se mun mielestä komea mutta ei välttämättä ole tuomarin mielestä :D Sais nyt edes sen H:n niin ei tarvis näyttelyjä enää miettiä vähään aikaan.


(c) Katri Loukusa


(c) Katri Loukusa


(c) Katri Loukusa

(c) Katri Loukusa


Ei kommentteja: