keskiviikko 17. elokuuta 2011

kaikennäköstä

Syksy lähenee ja sitä myöten myös treenaus-ilmat alkaa vähetä mutta vielä tässä parin kuukauden päivät kerkeää ulkona tuusata.

Duken kanssa ollaan tokoiltu, tehty jälkiä, agia sekä yks esineruutu.

 TOKO:

  •  Paikkista on tehty enimmillään 4 min ja minimillään 30 sec, kaikki hyviä. Oon makuuttanu sitä aivan tajuttoman paljon, nyt jos perkele nousee siellä kokeessa ilman syytä niin ei tarvi ostaa talveksi kinttaita. Ei vaan ollaan tehty kokeenomaista pitkää makuuta, semmoisia että toinen tekee kaukoja vieressä, eri koirien kanssa, korkeassa vireessä, matalassa, ukkosella, sateella, kuumalla.. Olen miettinyt että onko ongelmana kun minä menen piiloon, mutta en usko.


    (c) Katri Loukusa
  • Seuruuta tehtiin maanantaina ihan järkyttävän pitkä pätkä, voittajan-luokan pituinen missä oli paikallaan käännökset, sivuttaisaskelia ja peruuttamista. Kontakti ei tippunut kertaakaan! Jee! Paikka pysyi hyvin, vähän se meinas olla liian lähellä mutta ei haittaa <3

  •  Hyppyä alettiin korjaamaan sillä että välillä joku laittaa hypyn toiselle puolelle lelun Duken tietämättä, että sen on periaatteessa aina käydä "tarkistamassa" onko siellä lelua. Eläin kun tuppaa jäämään liian lähelle estettä. Duken ilme oli näkemisen arvoinen kun se oli jo ilmassa kääntymässä minuun päin ja siellä olikin lelu :D  • Liikkeestä maahanmenossa oon vaatinu sitä että kyynäret osuu kunnolla maahan, ja naksuttelin yks päivä niistä. Alkaa edistyyn.

AGILITY

  • Käytiin KAS:in mölleissä kisailemassa, ja mölliradalta tuli kymppi. Sijoituttiin toiseksi ja aika oli 24.85s ihanneaika oli sitten 40s Ihan kiva rata oli tehdä, yks käännös meni liian pitkäksi. Kilpailevien radalle olin kuin ammuttu laama, niin hitaasti menin Dukeen verrattuna. Ei vaan kerkeä mihinkään kun tyyppi liitelee niin nopeesti. Törmättiin mm. toisiimme ja tuli noin. 1000 virhettä mutta hauskaa oli!Näyttely lähestyy..! Ollaan nyt joka päivä reenattu sitäkin, saa  nähdä miten meidän käy!

 Jälki meni Dukemaiseen tapaan liian nopeasti, kaikki kepit kuitenkin löytyi tällä kertaa. Pituutta n. 250m ja 6 keppiä, kolme 90 asteen käännöstä. Pitänee tehdä vaikeampia mutta lyhyempiä jälkiä nyt.
Esineruudulla oli kokoa n. 40x30m ja kolme esinettä. Ensimmäisen löysi heti vasemmalta takakulmasta, toisessa meni minuutti kun olin piilottanut sen maan alle ja kolmas oli sitten helpoin, oikea takakulma.

1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Ootte ollu tosi ahkeria, kun ootte näyttelyihinkin treenanneet! :D Eikös se toko-koe ole ihan kohta? Tsemppiä sinne!