sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

kesällä blogspot on taka-alalla

Niinhän se on. Kesällä mulla ei yksinkertaisesti oo hirveesti aikaa kirjottaa blogia kun on paljon mukavampaakin tekemistä. Nyt nappasin itseäni kuitenkin niskasta ja tässä sitä ollaan. Voisin kertoa videoiden ja kuvien avulla mitä ollaan tehty, muuten tästä tulis kilometrin pituinen.

 Ollaan tehty agia pari kertaa viikossa.
Rata

 Ollaan käyty paimentamassa.


Ollaan tokoiltu, ja painitaan kauko-ongelmien kanssa. Ei niissä mitään vikaa sinänsä oo, mutta kun mä oon aina välillä pilkun viilaaja ja oon päättäny tehdä kaukoista täydelliset...
Ollaan jumpattu niitä, koska kuten videolta näkee se liikkuu eteenpäin s-m vaihdossa. Mutta kun Duke loppujen lopuksi tulee olemaan aina viettihirmu, niin mitäs sitten? Pakko varmaan tinkiä vauhdista ja ottaa tekniikka etusijalle. Takapalkka ja jumppa lienee tässä vaiheessa ne avaimet joilla päästään eteenpäin.

kaukot
Tämän lisäksi metalli on palannut nollalukemiin. Perkele. Pari viikkoa sitten se vaan yksinkertaisesti kieltäyty ottamasta sitä suuhunsa, vaikka sitä ollaan säännöllisesti ns. pidetty yllä, ja vielä äsken se oli ihan hyvä. No alotettiin uudestaan vauhtinoudoilla mutta eipä ne hirveesti auttanu, joten unohdettiin vauhtijutut ja alotettiin sheippaamalla. Sillä saatiin KAHDESSA päivässä metsku siihen kuntoon missä se oli. Huh kun säikähdin! Hyvä kun ei ollu pahempaa.

PK-puolelta ollaan tehty jälkiä sekä otettu esineruutua. Esineet nousee, ollaan vaihtelevasti käytetty lippistä, hanskaa, palloa, sukkaa... Ruutujen koot on vaihdellu mutta aika pienellä mennään vielä, n. 20x20m on ruutu ollu.

 Jäljellä aloteltiin tosiaan janatreeni eikä ollu minkäänlaista ongelmaa! Voi kun tulin iloiseksi janalla kun Dukella oli aivan selvät sävelet mihin mennään. Jes! Kepeille on tullut varmuutta ja se tuo niitä mulle poikkeuksetta.
Olen ilmoittanut Duken nuorten SM-kisoihin TOKON avoimeen luokkaan, ja 28.8 Kiiminkiin AVOon.
20.8 on Kokkolassa ryhmänäyttely ja ajattelin sinne ilmoittaa myös. Viikon päästä sitä ollaankin jo aussieleirillä!

Ei kommentteja: