lauantai 9. heinäkuuta 2011

sitä samaa

 Tällä viikolla ollaan:
  • agiliidelty x2
  • tokoiltu x2
  • jälkeilty x1
  • esineruutuiltu x1
  • UITU! xsata


Agiliitelyt meni ihan kivasti, kepit onnistui ja kontaktit samoin. On se aika mahti koira <3



Tokossa tehtiin kolmen minsan paikkis, jääviä, paikkista häiriössä, noutoa, hyppyä, hyppynoutoa kapulalla ja lelulla, metskua ja luoksetuloa. Oon laiska en jaksa kertoa sen enempää :D



 Jälkimetsässä vietettiin tänään reilut kuustuntia, eka jälki meni täysin kaahotukseksi ja ilmavainuksi. Mites se koiran väsyttäminen sinne jäljelle? no, ei ainakaan tuu olemaan vaikeuksia koiran innon ja vireen kestämisessä!



Eka jälki siis pituutta n. 500m, keppejä 6? Kerrankin jonkun toisen tekemä jälki, jei! Liian monta keppiä jäi metsään, ihan simplesti Duke veteli niitten päältä menemään. Viilee tyyppi.
Toinen jälki, välissä semmonen 3 tunnin odottelu/tottis tuokio, ajeltiin välissä hallille, kauppaan ja vaatteita vaihtamaan. Oikea city-koira Dukesta tulossa!  Oho meni aiheen vierestä.. siis jäljen pituus oli sen 150 metriä ja 10 keppiä. Alussa oli vaikeuksia kun jäbä yritti laukata siinä jäljellä. Vähän piti jarrutella ettei mene sekin jälki ihan kaahotukseksi,  loppua kohden meni aivan täydellisesti.  Huippu Duketin!


Tässä kaikki tällä erää, pysykää kuulolla! :D Huomenna lähtö aussieleirille, kyllä sitä on odotettukin!

Ei kommentteja: