sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

viime päivät

               Pääsiäisen ajan meillä on ollut sukulaisia kylässä, mukaan lukien tämmöinen ihanuus johon Duke on suhtautunut oikein mainiosti!

 KE: aamulla lenkille Veilan kanssa, illalla toko, joka sitten mukavasti vierähti semmoiseksi 2,5 tunnin mittaiseksi :P No, koiralla ainakin oli hauskaa. Paikallaolo meni tosi hyvin, 3 minsaa ja piilossa olin, pari kertaa kävin palkkaamassa. Ei vilkuillut muita ollenkaan tai heittänyt lonkalleen, hieno oli.
Sitten jääviä, ei löytänyt koutsi mitään valitettavaa, nopeat olivat molemmat.
 Seuraamista katsasteltiin myös ja se onkin parantunut (mitä oon ehkä sata kertaa jo täällä hehkuttanut hehe..) Paikka on Dukella hyvä ja kontakti sillä nyt ei ikinä tipu.
 Sitten tunnaria, pitkästä aikaa mutta Duke löysi hyvin oman kapulan LELUJEN joukosta. Vautsi, en tiennytkään että Duke tietää mitä pitää tehdä!
 Hypyllä treenattiin irtoamista AVO-hyppyä ajatellen, mukavampi hypätä sieltä parin metrin päästä kuin aivan lankun vierestä.
Kaukot oli jostain syystä sairaan hitaat, what happened? Vaikka olin metrin päässä niin hituroi...
Lopuksi sai Duke leikkiä aussietyttöjen Emman ja Lillin kanssa.


 TO: tottis, eli BH-kurssin eka kerta. Ja oli kyllä kivaa, ketään tuttua ei ollut vaan ihan uusia kasvoja kaikki, myös paikka oli Dukelle täysin uusi nurmikenttä. Ajattelin jo valmiiksi että se vain haistelee mutta pikkumusta yllätti iloisesti ja nenä ei käynyt maassa muuta kuin namin etsimässä. Sirun lukemista, tuomarin kättelyä seuraamista ja henkilöryhmää tehtiin ekaa kertaa mutta no problemo tässäkään, yhdessä vaiheessa aloin hiippailemaan niin Dukekin oli epävarma, mulle sitten sanottiin niin hoitu sillä. Sitten reenailtiin kaupunkiosuutta varten,  koira, pyöräilijä sekä rullaluistelija tuli "vastaan" ja takaa myös, mutta ei näissäkään ongelmaa kun ollaan harrastettu tuota kaupunkikävelyä aina välillä. (maalla kun asutaan) :D
Sitten saatiin kysellä kaikkea siitä BH-kokeesta, ja jäin sitten vielä tekemään joitain jääviä sekä luoksetuloja. Luoksari on parantunut ja Duke tulee laukalla loppuun asti mutta jarruttaa kuitenkin kivasti. Vähän se törmää mutta eipä haittaa, varmaan joskus tulee noottia siitä mutta no can do, se on nyt niin kiva etten halua lähteä sitä muuttamaan kun PK-puolellekin tässä tähdätään.
 PE: tokoiltiin kotona kun oli kuvaaja, jääviä, seuraamista.. ihan perusasioita, ainiin ja kaukoja. Nyt oli kaukot kunnossa ja tehtiin samalla vireellä kuin ennenkin.

LA: Duke vietti city-aussien elämää kun pääsi kauppareissuille ja autoon mukaan. Kun muut meni kauppaan niin me Duken kanssa tokoiltiin, mm. paikkamakuu oli super pyöröoven vieressä ja ostoskärryt kolisi, ihmiset juoksi ja käveli ohi ja mitä tekee Duke? No hyökkää lapsen kimppuun kun juoksi ohi!! No ei vaan loistavasti oli ja kerran jouduin huomauttamaan kun käänsi katseensa johonkin. Kävin pari kertaa piilossakin vain pari sekunttia. Sitten vaan tottisteltiin vähän kauempana ja ei vitsi miten huippu keskittymiskyky tolla elikolla on! Aivan sama mitä tapahtuu niin sen mieli ei järkyty! :) Duken kanssa on kivaa. <3 SU: levähdettin, paitsi että käytiin aamusta sakemannien kanssa leikkimässä :)


Ei kommentteja: