torstai 7. huhtikuuta 2011

kannattais päivittää sitä blogia

...kun ei enää muista yhtään että mitä tehtiin.. -.-
 Ehkä en edes enää jaksa pahoitella tekstien vähäisyyttä vaan hyppään asiaan :D

 Ollaan käyty kolmisen kertaa hallilla reenaamassa, ma agi, ke toko pe molemmat. Enkä muista yhtään mitään :D

 Torstaina 31.3  saatiin tieto että mahduttiin OKK:n möllitokoihin, eli sinne siis!

  • Luoksepäästävyys:      9   nousi, ei ole tehnyt aikoihin.
  • Paikallaolo                 10  hyvä oli, toiselta puolelta nousi heti alussa koira, mutta no problem.
  • Seuraaminen hihnassa  9 poikitti vähän, kontakti pysyi kuitenkin hyvin.
  • Seuraaminen ilman      8 tässä repes, poikitti niin että hyvä kun en kaatunut.
  • Maahanmeno             8 poikittaminen jatkui joten tottakai se jää vinoon, muuten hyvä
  • Luoksetulo                 9  en tiedä mistä piste häipyi, laukalla se kuitenkin tuli ja hyvä eteentulo
  • Seisominen                10 hyvä oli, poikitti vähäsen.
  • Hyppy                        Hyvä oli.
  • Kok. vaikutus            8
Yhteensä 179/200 ja sij. 1! Ihme että saatiin noinkin paljon pisteitä, tuohon seuraamiseen ollaan nyt puututtu toden teolla, (nimim. vähintään tunti päivässä tokoa) <-- Oikeesti!

 Perjantaina 1.4 käytiin hallilla, naksuteltiin (oon löytäny naksun uudelleen) kontakteja, ja koira kesti hyvin ohijuoksun/taaksejuoksun. :)


 Lauantaina, 2.4 käytiin mätsärissä Emman&Duken kanssa, ja kuvatuksiakin on mutta tämä ei anna niitä tänne ladata  :O No anyway, Duke oli oikein hienosti, seisoi ja antoi hyvin tutkia itsensä :) Huima parannus siis! Saimme punaisen, mutta ei sitten sijoituttu sen kummemmin. Duke meni myös parikehään Emman kanssa Sannin handlaamana, ja olihan ne pennet vähän ihmeissään että mitä se tämmönen on :D

 Maanantaina 4.4 oli agi ja välillä meinas pinna palaa, ei koiraan vaan itteeni kun oon niin  tyhmä :D tehtiin keppejä, jotka edistyy aivan tajuttomasti, kontakteja naksuteltiin,

 Keskiviikkona 6.4  Oli toko, tehtiin kolmen minsan paikallaolo, kävin kaks kertaa palkkaamassa kun oli niin hyvin :) Sitten tehtiin itsenäisesti hyppyä, noutoa, tunnaria, seuraamista ja jääviä :) Duke sai myös leikkiä Mirjan kanssa kun piti vähän Veilalle nostaa kierroksia. Dukesteri kyllä leikkii ihan kenen kanssa vaan, kunhan on keppi tai patukka niin kelepaa :)

 Sitten perehdyimme Seija-open kanssa seuraamiseen mikä on kyllä edistynyt parina viime kuukautena mutta ei oo vielä edes lähellä sitä missä haluan sen olevan, mutta onhan tässä aikaa. ;) Sitten pari luoksetuloa, VAUHTIA paljonpaljon enemmän. Duke odottaa hyvin kun jätän sen, se tulee hyvin eteen ja siirtyy sivulle. Mutta mitä siinä välissä on? Ravia perkele :D tein tästä oivan johtopäätöksen että en vaan osaa kouluttaa :D that's it, mun pitää opiskella palkkausta ja paljon muuta. Mutta kyllä tässä kerkeää. So simple.


2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Kirjotin sulle hirveen pitkän kommentin ja sitten se katosi taivaan tuuliin argh!!!

Eli lyhyesti: otetaan molemmat rauhottavia ennen ens viikon agilityja :D

Ja muista että Duketsu on sikahieno koira ja kukaan ohjaaja ei ole täydellinen; kaikki tekevät virheitä ja sille ei vaan mitään mahda! Uusia ohjaukuvioita on tosi vaikea harjoitella raketti-koiran kanssa :) Voitas joskus reenailla kaksin nuita ohjauskuvioita jos sulla on niissä vielä sulattelua :)

Jenni kirjoitti...

Ärsyttävä tämä blogger kun mullakaan ei ikinä onnistu tämä kommenttien laitto :D

On Dukessa niin paljon hyvääkin, mutta nuo ohjauskuviot on niin hankalia kun tuntuu että se lähtee käsistä tuo koira :D Minä lähen vaikka joka päivä reenaamaan ohjauskuvioita kun oon niin huono vielä niissä, ehkä mä joskus opin ;)