torstai 14. huhtikuuta 2011

"Tuossa on oikea harrastuskoira"


 ....sanoi tokokoutsimme Seija eilen tokoreeneissä.Kyllä tulin hyvälle mielelle ja olin ylpeä koirastani. ;)

 Perjantaina oli mölliagit ja nehän meni sitten sihteeröidessä, kaks rataa käytiin mutta kummassaki oli 1 kohta mitä ei olla Duken kanssa tehty, eka radassa oli kolmen esteen suora ja koiran piti irrota, kyllä Duke irtoaa mutta putki oli viimeisen hypyn oikealle puolella ja putkihullu koira meni sinne :D muuten koko rata meni hyvin.
  Toinen rata oli samantyyppinen, mutta siinäkin oli yksi hankalampi juttu eli vino hyppylinja putken jälkeen. Näitä ei olla Duken kanssa hirveenä reenattu joten se veti hypystä ohi. Siihen asti sekin rata meni hyvin :)

(c) Netta Eskelinen

 Viikonloppu vierähti kotona reenaillessa, välillä oli seuraa välillä ei. Tokoiltiin Mirjan&Veilan kanssa sunnuntai-iltana Jäälin hiekkakentällä missä ei olla ikinä käyty, mutta eipä se Dukea haitannut. :)
Tehtiin ruutua, noutoa, seuraamista, p-makuu ja jäävät. Hyvällä vireellä poika teki kokoajan vaikka oli hyvä leikkikaiffari siinä lähellä, p-makuukin tehtiin että koirat oli metrin päässä toisistaan.

(c) Netta Eskelinen

 Myös parit jäljet ajettiin ja hyvin ne kepukat sieltä nousi, ei ollut Dukesteri unohtanut miten tää homma toimii :D


kaikki kuvat (c) Katri Loukusa
 Maanantaina oli agi, ja ne meni kyllä vallan mukaisasti (<-- mun uus lempisana :D)
A:n alta putkeen parin hyppyjen jälkeen meni hyvin, luki tosi hyvin mun ohjausta. Sitten harjoteltiin valsseja sekä persjättöjä (?) Olipas aika vaikeata tuo jälkimmäinen, ei koiran mutta mun mielestä :D

 Kontakteille Duke kestää ohijuoksun ja jää pinnalle vaikka olisin esteen takana, se on vähän pakko reenata nuo kontaktit semmoseen kuntoon että voi kisoissakin itsenäisesti ne tehdä sillä minähän oon varmasti jäljessä :D

(c) Netta Eskelinen

Keskiviikkona eli eilen oli toko ja kyllä jäi aivan mahti fiilis! Duke osasi kaiken <3
Helvetti kun se on hieno! 3 minuutin p-makuu alkuun ja olin piilossa koko ajan, kerran kävin palkkaamassa.
 Sitten jääviä, koutsi sano että tosi hyvin ja nopeesti tippu maahanmenossa ja seisominen oli tosi näpäkkä! Seuraaminen on parantunu tosi paljon, kyllä naksuttelu kannattaa! ;)

 Hyppy oli seuraavaksi vuorossa, eka kerralla sanoin "seis" -käskyn liian aikasin ja koira kerkes sen jälkeen suoristua ja otti vielä 3 askelta. Toisella kerralla onnistu paljon paremmin kun sanoin käskyn 2 sekunttia myöhemmin. On se tämä toko tarkkaa ;) "kympin arvoinen oli" sanoi koutsimme.

 Sitten noutoa. Duken suosikkiliike, joten menoa ja meisinkiä oli luvassa. Sekin onnistui varmaan paremmin kuin koskaan, ja mua vielä vähän jännitti kun kaikki katto :D mutta laukalla meni kapulalle ja laukalla takaisin, palautus hyvä. Kylläpä sain taas olla ylpeä tuosta ihanuudesta! <3


(c) Netta EskelinenEi kommentteja: