torstai 24. helmikuuta 2011

uus kaveri ja toko


 Käytiin Duken kanssa eilen Krissen ja Katrin kanssa lenkkeilemässä välikylässä ja olipa kivaa! Krisse ei aluksi meinannut alkaa Dukea, mutta kyllä ne sitten välillä leikki! Katrin ottamia kuvia lenkiltä:

                                Eli tosiaan kaikkien kuvien (c) Katri Loukusa. :)

 Pari tuntia kerettiin käydä kotona rauhoittumassa ja sitten lähdettiin tokoileen. Ja voisinpa sanoa että ei olis kannattanu mennä. Duke oli aika väsynyt, olis pitäny tajuta jättää koira kotiin ja mennä vaan itse katsomaan mitä ne muut treenaa. Ei sitten ollut itselläkään mikään tokotreeniffiilis :(
Yritin kuitenkin löytää kaiken mahdollisen positiivisen asian;

 + Duke oli koko ajan irti mutta pysyi silti hyvin lähellä eikä lähtenyt muiden perään.
 + Hyppyä harjoiteltiin yksin ja irtosi hyvin vinostakin. Tehtiin yksi kokonainen liike siinä.
 + Tehtiin myös ruutua ja D irtoaa sinnekin oikein hyvin vaikka ei nähnyt kun Elina vei nami-astian sinne.
 + Maahanmenot oli tosi nopeat, mutta ollaan me niitä reenattuki! :)

 -Koira oli väsynyt, kun tehtiin paikallaoloa häiriössä Duke nousi joka kerta istumaan! :O Se ei oo tehnyt    sitä ikinä, ei vaikka mitä on sen vieressä tapahtunut.

Jaa no eipä niitä miinuksia ollutkaan niin paljon, mutta mulla jäi paska maku suuhun.. :(
Ei se koiran vika ole, vaan täytyy katsoa peiliin. Vannoin taas koko kotimatkan ajan että meidän toko jää avoimeen, kun se on niin tylsää mutta eiköhän se tästä. Onneksi en kirjoittanut mitään tänne eilen heti treenien jälkeen, olis tullu k-18 tekstiä :D

 Seuraavalla kerralla menee paremmin! :)

2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Äläs nyt kerrasta lannistu jos koira häiriössä nousee istumaan. Häiriöthän on aina erilaisia ja niihin pitää vain totutella. Duke on tosi nuori niin sinun pitäisi vaan olla kiitollinen miten hyvä paikallaolo sillä on. Saati sitten mitä kaikkea muuta se jo osaa vaikka on ihan junnu! Häntä pystyyn nyt Jenni!

Jenni kirjoitti...

hehee, luin tuon nyt uudestaan niin kauheelta angstilta kuulostaa :D Mutta on Duke kuitenkin niin hieno että mitäpä yksistä reeneistä! Jää vaan aina ensimmäisenä mieleen ne huonot jutut vaikka oli reeneissä tosi paljon hyvääkin! :)
Eli hyvä Duke <3