lauantai 19. helmikuuta 2011

Kylymä!


 Perhana että on Oulussa kylmä! :(
 Ei olla päästy lenkkeilemään paljon ollenkaan kun pelkään että mun nenä tippuu :D Aamuisin mittari näyttää poikkeuksetta ainakin -32 astetta, ja eipä se hirveästi lauhdu päivisinkään, onneksi on luvattu jo seuraavalle viikolle lämpimämpää.

 Mutta, niihin treeneihin! :)

 Eli maanantaina käytiin aksaamassa, ja Dukehan veti hyvin, ja rauhoittui jopa muiden vuorojen ajaksi!! Jee! :) Kiljuuhan se edelleen kun on radalla mutta rauhoittuu oman vuoron ajaksi.
 Tehtiin keppejä, Aata, keinua ja rengasta, sitten oli rata josta en muista mitään :D hehe, hyvä muisti...

 Keskiviikkona oli taas toko, ja tehtiin paikallaanmakuusta luoksetuloa. Se olikin uus juttu mutta Dukelle piece of cake :) Se kyllä tekee jos vaan itse tajuan mitä tehdään.
  Hyppyäkin tehtiin vinosti, se oli Duken mielestä oikeinkin hauskaa ;)
  Sitten tehtiin jääviä ja niissä nyt on vähän ongelmaa koska Duke seuraaminen on vähän vinoa, niin se jääkin vinoon. Saatiin lopussa kuitenkin pari onnistunutta suoritusta, kunnes Duke päätti ruveta vahtikoiraksi ja haukkui Manu-koiran aivan pystyyn.
 Tilanne meni siis niin että meillä oli tunti just loppumassa, ja Manu omistajineen oli tulossa hallille reenaamaan itsenäisesti. Duken mielestä halli kuuluu vaan sille ja haukkui kun ois päätä leikattu....

 Lopussa Duke sai leikkiä ihanan Emman kanssa, mistä Lilli ei tykännyt ollenkaan ;) 

 Perjantaina oli sitten agilityn vapaavuoro ja mentiin hallille jo seitsemäksi kun päästiin Sannin kyydillä. silloinkin sai Duke leikkiä Emman kanssa, ja sieltä on sitten ihan kuvatodisteita;Ihana Emma <3

<3

 Ja sitten käytiin välillä tekemässä kontakteja ja tehtiin agirata kun porukkaa alkoi tulla.
 Vaihdeltiin koiria ja sainpas mennä porokoiran ja tipsun kanssa agilityä! :D Oli hauskaa, Ja Dukekin sai vaihto-ohjaajan, oli kiva kattoa kuinka nopea tuo oikeasti on, ei sitä huomaa kun itse on sen kanssa radalla :)

2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Emma tykkää Dukesta <3 Pitää taas perjantaina vähän leikittää niitä :)

Jenni kirjoitti...

Ja Duke tykkää Emmasta! ;)