maanantai 31. elokuuta 2015

Tokon piirinmestariT


 Kolmoisvoitto :D Lakeuden koiraharrastajien järjestämät tokon piirinmestaruudet Oulunsalossa. Tuomarina Pipa Pärssinen. Liikkeenohjaajana Vetyllä Raittimon Henna ja Dukella Alatorvisen Pia. :)

Suurin osa varmaan jo facebookista lukikin, mutta raapustellaan tänne sitten vähän tarkemmin. Vety oli OKK:n joukkueessa avoimessa luokassa.

Paikkaistuminen 10
Seuraaminen 9
Seisominen 6
Luoksetulo 10
Istuminen 0
Ruutu 6
Nouto 7
Kaukot 7½
Hyppy 9½
Merkin kierto 7
Kok. vaikutus 9½

Yhteensä 242 AVO2. Voitettiin luokka. Harmittaa tuo istuminen kun se on ollut jäävistä paras ja sitten itse mokasin sen ylimääräisellä kämmäilyllä ja väärällä käskyllä. Ihan älytön virhe. Paikkis ok! Seuraamisessa hyvin mukana, mutta täyskäännökset ei ollu tiiviitä.  Seisomisessa kääntyi mun mukana. Luoksetulo ihan sairaan hieno! Tuli ihan täysillä loppuun asti ja jarrutti ihan eessä vasta. Ei silti törmännyt. Ruutu oli melkoista pelastelua :P Sain parilla ylimääräisellä käskyllä sen oikeaan paikkaan ja loppu ok. Noudossa en tiedä mistä noin paljon lähti pisteet, mun heitto oli tosi huono kun tuuli just kovasti niin kapula lähti ihan vinoon :D Oisko palauttaunut vinoon tms. Kaukoissa ei ollut kuulolla alussa ja jouduin sanomaan toisen istu -käskyn. Muuten ok! Hyvä Vety. Hypyssä ei ongelmaa. Merkin kierrossa lähti kyllä ja pysähtyi merkin taakse. Kutsuin sen sitten sieltä takaisin.

Vety teki alussa tosi hienosti hommia, mutta kun tuli ruutu vuoroon niin siitä alkoi vähän jarruttelemaan loppuliikkeissä, Tehtiin kuitenkin yhdessä ja tuntui hyvältä olla Vetyn kanssa kehässä.Sitten oli Duken vuoro. Duken kanssa treenattiin tokoa tasan 11 päivää ennen koetta uusia liikkeitä ja tokoa ylipäätään.

Paikallaistuminen 9
1 min maassa ja luoksetulo 9
Seuraaminen 8½ (parasta ikinä!!)
Zeta 8½
Luoksetulo 5
Ruutu 5½
Ohjattu 9½
Merkin kierto, nouto ja hyppy 0
Tunnari 9½
Kaukot 8½

Oli paikkiksiin mennessä ihan kujalla, ja istumisessa oli liikuttanut toista tassua. Siitä sitten takaisin kehään ja käskettiin koirat maahan. (Ei olla koskaan tehty joten hyvin meni) ja luoksetulotkin onnistui kaikilla kiltisti. Seuraaminen oli parasta Dukea ikinä kokeessa ja milloinkaan. Ihan jäätävän hieno. Piti paikkansa 100%, yksi täyskäännös meni mun takia huonosti ja peruutuksessa ei ollut ihan suora. Se suotakoon anteeksi kun ei oo tehty noin pitkää matkaa ikinä. Zetassa maahan hidas. Luoksetulossa lähti hirveen lujaa ja eihän se sillon pysähdy hyvin. Maahan meni kuitenkin ok. Tuli hienosti suoraan sivulle! Ruudussa oli lähdössä merkittömälle merkillä johonkin ihan muualle mutta sain kuitenkin sen sinne yhdellä ylimääräisellä käskyllä. Ruudussa meni kauhean taakse niin korjasin vielä sen uudestaan keskelle ja suoraan maahan. Loppu ok. Ohjattu hieno! Härvelissä Duke lähti hypylle, sain korjattua sen tötsälle. Hyvin meni maahan siellä. Nosti hyvin kapulan mutta ei focusoinut hyppyyn ja oli jo hypyn väärällä puolella kun tajusin sanoa hyppy -käskyn koiralle. Dukehan nokkelana poikana hyppäsi hypyn väärään suuntaan ja toi kapulan :D
Tunnari hieno! Kaukoissa s-i vaihdossa tuli eteen vähän.

Voitettiin kuitenkin Duken kanssa joten se olis nyt sitten tokon piirinmestari 2015 :)Oulun Koirakerhon joukkuekin voitti:


Vety kyllä osaa tuon poseraamisen :P 


Putsattiin siis poikien kanssa palkintopöydät tässä kovatasoisessa kisassa :D Voittohan ei siis ole tärkeintä, vaan murskavoitto :D


Loppuun vielä ensin Sonja Oikaraisen ottamia kuvia Dukesta:Ja sitten Laura Pohjolan ottamia kuvia Vetystä:

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Onnea hienoista suorituksista :)

Jostain syystä Vetyn kuvat ei näy :(

Jenni kirjoitti...

Noniin, josko nyt näkyis :D Piti vähän säädellä. Ja kiitos!