lauantai 16. kesäkuuta 2012

Päivityksen poikasta

Ehkä en enää edes viitsi alkaa harmitella päivitystaukoa hehhe.. Nyt on niin paljon asiaa että koettakaa jaksaa. Aloitetaas sitten ekasta asiasta, käytiin 5.5 ekaa kertaa tokon voittajassa kisaamassa Oulussa. Tuomarina oli mukava Heli Kelhälä, paikkana hiekkakenttä, tuuli ja satoi aika ajoittain kovastikin.
Pisteet oli tämän näköiset:


Paikkis 8,5                                                                     
Seuraaminen 9,5
Istuminen 9,5
Luoksetulo 6
Ruutu 10
Hyppynouto 8
Metsku 7,5
Tunnari 0
Kaukot 0 
Kok.vai 9,5


yht. 205
Selitykset sitten heti perään.. paikkiksessa jätin koiran aivan vinoon, makasi nätisti ja rauhassa. Seuraaminen erittäin jees, yksi perusasento oli vino. Istumisessa en tiedä mistä lähti piste. Luoksari oli aivan kaamea, kyttäs ja vaani kummassakin stopissa minkä takia myös pysähtyi hitaasti. Ruutu oli mainio. Hyppynouto muuten hyvä mutta kolautti mennessään esteeseen. Metsku ällötti mutta nosti kuitenkin tosi kivasti, vauhti vaan oli tosi huono ja vino luovutusasento. Tunnarissa jätkä poimi väärän kapulan, (!!!) ei olla kyllä tehty sateella ja tuulessa tunnaria, huono minä! Tunnarin sekoilujen takia myös kaukot nollaksi, mulla ei käsimerkit oikein pitäneet kutiansa :D Onneksi loppui tuohon niin en voinut enää enempää pilata koetta. Liikkeet tehtiin putkeen.


Duken mielipide metallista.


Sama päivä jatkui Lentsun tokokurssilla, mulla on vaan paperit ja kaikki hienot muistiinpanot hukassa sieltä joten sieltä ehkä jotain matskuakin jos/kun ne löydän :D Enkä tietenkään muista sieltä mitään mitä kannattaisi jakaa muillekin.. Sunnuntaina 6.5 oli kurssin toinen päivä.

Seuraava viikko, vko 19 treenailtiin jälkeä, agia Activella, tokoa Activella sekä paimennettiin, Duke paimensi aika näppärästi, lampaita oli kymmenen ja 6 niistä oli aivan uusia eivätkä olleet ennen tavanneet koiraa, Duke handlas homman hienosti.Viikolla 20 olikin ihanaa leireilyä huipussa seurassa, nimittäin lähdettiin Duken kanssa junalla veteleen kohti Jokelaa ja Särkivaaran kevätleiriä. Leiristä oma kirjoitus tulossa. Onneksi treenattiin leirillä paljon sillä seuraavalla viikolla sairastuin heti maanantaina eikä voitu treenata ollenkaan, ja torstaina lähdettiin  Tukholmaan Ozzy& Friends -keikalle. Duke oli sillä aikaa Sannilla hoidossa ja hyvin oli kuulemma oli mennyt.


Viikolla 22 oli luvassa hakuilua, tokoilua, yhdet agiepikset ja lisää tokoilua. Epikset meni kivasti, Duke oli mölliradalla kaikista nopein ja sai sen ansiosta jopa maininnan ja namia :D Ihanneaika oli 45s, meidän aika 16,75. Videota löytyy täällä. Kisaavien rata meni aika plörinäksi, homma oli liian hankalaa meille, kisaavien rataa en edes viitsi julkaista.. :P

Viikolla 23 oli hakuilua, hierontaa, tokoilua, (Tarja Melakarin kurssi alkoi!) ja eka punkki löytyi ja treeneistä mentiinkin suoraan apteekkiin. Perjantaina lähdettiin ajamaan Kuopioon ja koepaikalle saavuttiinkin n. klo. 19 käytiin ilmoittautumassa, toteamassa että Duke joutuu menemään sirun tarkistukseen lauantaina aamusta. Koepaikkana tosiaan Puijon urheilukeskus, nurmikenttä. Lauantaina oli sitten meidän kisapäivä, paikallaolo oli n. 10 aikoihin, toinen kehä oli n. 13 aikoihin ja vika n. 14 aikoihin. Toka kehässä tehtiin seuraaminen, luoksetulo, hyppynouto ja tunnari. Vikassa sitten ruutu, istuminen, metalli ja kaukot.
Pidemmittä puheitta, pisteet meni näin:

jee oma on
Paikkis 9                                
Seuraaminen 8
Luoksari 8
Hyppynouto 9
Tunnari 7
Ruutu 0
Istuminen 9
Metalli 9
Kaukot 7
Kok.vai 8/9=8,5

yht. 229,5 sij. 9

Paikkiksessa jätin sen TAAS vinoon, siitä piste. Rauhallinen, vaikka takana kulki kokoajan toisia koiria ja ihmisiä.

--

 Seuraaminen laimeeta ja outoa, koira vaan tuli perässä :D
Luoksarissa seisominen jees, vauhti ei. Maahanmeno tahmea. Hyppynouto oli jees, ottiko pisteen liian tiiviistä luovutuksesta? Tunnarissa tosi rumaa työskentelyä kapuloilla, palautus tiivis. Eka kehä oli ihan kamala, ei yhtään hyvä.

----

Tokassa kehässä oli jo vähän parempaa meininkiä, mutta valitettavasti ruudussa jäi tassu nauhan yli kun pysäytin liian aikaisin. (Myöhemmin mua infottiin että olisin voinut vielä seis! -huudettuani käskeä sen uudestaan ruutuun ja laittaa suoraan maahan mutta no ca do) Loppuosa hyvä. Istuminen jees, metalli oli taas hieman ällöttävä mutta toi kuitenkin. Kaukot, kaukot kaukot.. Meni tosi hienosti vain vähän tuli s-i vaihdossa eteenpäin mutta sitten kun oli vikan kerran laitettu koira maahan se nousi uudestaan seisomaan :( Siitä uudelleen maahan vielä.  Pidettiin kuitenkin bileet sillä se teki kaukot!! 2 viikkoa ennen SM-tokoja se ei enää edes osannut niitä mutta nyt teki aivan makeesti. Oon tehnyt kaukoja peruuttamisen kautta ja sillä saanut sen ajattelemaan takapäällään :D

Kuopiossa oli aivan mahtavaa, näki hienoja suorituksia ja huippuja tyyppejä. Seuraavana kesänä mennään kyllä uudestaan, sama se oltiinko kisaamassa vai ei, tunnelma oli kyllä hieno! Joukkueemme sijoitus oli 13/69, ei paha ollenkaan!

Kuopiossa piti toki uida


... ja poseerata.Käytiin KAS:sin agikisoissa pyörähtämässä ja saatiin 15vp rimojen tippuessa. Videota.
                                                                                 

Ei kommentteja: