keskiviikko 14. syyskuuta 2011

voin sen tunnustaa..

 


Että me ollaan treenattu, treenattu ja treenattu niin että ollaan jo ihan ylikunnossa. Eilinen oli sitten Dukelle ihan täys lepopäivä, käytiin vain pari pitkää lenkkiä.
Meillä alko KAS:silla nyt VOI-EVL ryhmä, 2 krt ollaan käyty ja tykkään  kovasti! Ollaan tehty ruutua ja ruudusta kutsumista erikseen. Seuraamista myös katseltiin ja noh, aika tiivistähän se on Dukella,  tuon tiiviimmäksi ei enää pystyisi tulemaan ilman että koira painaa mua oikealle. Mä tykkään siitä kovasti, ja oon käyttäny paljon aikaa siihen että se oikeasti seuraa, ja siihen ei kuulu:
  1. kontaktin tippuilu
  2. minun jalasta irtoaminen
  3. painaminen
Näin. Mutta se tokosta, muihin aiheisiin! ;)

---------------------
 Käytiin agiepiksissä viime perjantaina, möllirata oli suoraa iloittelua niin enhän minä pysynyt perässä, hauskaa oli vaikka mentiinkin vääriin putkiin.. :D
Kisaavien rata oli tosi kiva, ja sieltä saatiinkin sitten 10, yksi väärä putki tässäkin mutta muuten sujuvaa menoa. Ollaan käyty myös hakureeneissä parikin kertaa, ensin Ghostey's päivillä  ja sitten viime viikolla.  Ghostey's päivillä oli hyvä maasto, (ja hyvä porukka) ja saatiinkin kivat lyhyet reenit. Dukelle 3 ukkoa, ensin oli tarkoitus ottaa ääni-apu mukaan mutta tuuli niin sopivasti keskilinjalle että se haisto kaikki kolme jo niin lähetin vain koiran. Timo oli piilossa maastopressun alla ojassa takalinjalla ja sieltähän se ukko nousikin! Huippu fiilis oli kyllä.
Muutkin ukot löytyi kans hyvin. Hakumetsän jälkeen lähdettiin heti jälkimetsään, oltiin tehty ne jo aikaisemmin. Duke ajoi aika hyvin, kaikki kepit nousi mutta välillä lähti tuulen mukana, palasi sitten jäljelle kuitenkin. Duken jäljestys ei välttämättä ole mitään maailman kauneinta katsottavaa, se kun tuppaa menemään aika lujaa!

Sitten mennäänkin toisiin hakureeneihin, eli Valkeisjärvelle matka vei. Dukelle taas kaikki valmiita ukkoja, hyvin haki! Kyllä siitä vielä hakukoira tulee :D 4 kpl oli maalimiehiä, kumpikin etukulma ja keskellä kummallakin puolella.  Ilmaisujakin otettiin yksi päivä kentällä, ja toi rullat kivasti, kahdella ekalla kerralla huusin että "tuo", muisti sitten kahdella viimeisellä kerralla tuoda ilman käskyäkin! Sitten mentiin näytölle ja sieltä palkka. Näitä lisää.

------------------------------------------------------------------------------
Käytiin lauantaina Katrin&Krissen kanssa harjoittelemassa taas vetämistä, Duke juoksi n. 2km pituisen matkan ja Katri tuli siis kick bikellä perässä. Mielenkiintoinen laji kyllä, alan päästä pikkuhiljaa mukaan tähän touhuun. Duke juoksee aivan täysillä joka kerta.

Ei kommentteja: