sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kun oman löytää niin onnen saa Meillä on ollut aivan tajuttoman hauska viikko!                                                  
  Lauantaina oli agiepikset, jotka meni tulosten kannalta penkin alle ohjaajan huolimattomuuden takia mutta kohdat joiden ajattelin rataantutustumisessa olevan ongelmia menivätkin hyvin! mm. pitkä suora missä juostiin rinta rinnan koiran kanssa, esteiden haku sekä oudot hyppykulmat. Hieno koira! Kisaavien radalla olikin heti alussa meidän hyllyn paikka, mutta rata jatkuu. Kontaktit ja kepit meni hyvin, sekä puomin Duke suoritti täysin itsenäisesti kun olin niin paljon jäljessä. Nätisti se pysähtyi kontaktille. :)

Sunnuntaina oli piirinmestistokot, oltiin KAS:sin joukkueessa avoimessa luokassa. Lotto-rivi meni näin:

  • Paikkis 10
  • Seuraaminen 9 tiivis, siksi pistemenetys
  • Maahanmeno 9 ääntelyä liikkeelle lähdössä
  • Luoksetulo 6½ valui ja tuli tiivisti eteen
  • Seisominen 9½ asetti toisen etutassun pysähtymisen jälkeen
  • Noutaminen 6½ nyki, hyppy kapulalle, tiivis palautus
  • Kauko-ohjaus 0 meni lonkalle tokan vaihdon jälkeen niin jätin siihen
  • Hyppy 8 tyhmä minä. sanoin kaksi tule -käskyä vaikka koira oli jo tulossa
  • Kok. vaikutus 9½
Pisteitä siis 143 ja AVO2. Kaukoista jos olisin jatkanut niin olisi tullut ykkönen mutta se oli joku sähkökatkos aivoissa kun sanoin tuomarille että tää jää tähän kun koira tosiaan meni lonkalle. Ei ole ikinä tehnyt noin, ei kokeessa eikä treeneissä. No can do, kokeen jälkeen kun mietin niin olisi sittenkin pitänyt jatkaa kaukoja. :D Tähän loppu meidän avossa pelleily, seuraavaksi meidät nähdään voittajassa sitten joskus.

Maanantaina käytiin ensin päivällä tekemässä jäljet, sitten esineruutua ja ettei aivan liian tylsäksi niin tehtiin haun ilmaisuja. Ne olikin ihan näppäriä jo, mun ei taaskaan tarvinnu huutaa kuin ekalla kerralla tuontikäsky, seuraavat toi jo rullan itsenäisesti.  Esineruudussa nousi kaikki vieraat esineet, oli ihan kamala maasto mutta takarajalle irtosi kuitenkin, jos oikein muistan niin meni takarajan ylikin mutta palasi kuitenkin takaisin alueelle.
Jäljellä porhallettiin semmoista vauhtia että  minä kompastuinkin kerran kun koira menee niin innolla. Kaikki kepit se kuitenkin löysi ja tyytyväisenä kotiin palattiin.Illalla sitten toko. Koira osaa minä en. Mutta ruutu oli ihan mahtava! Hieno koiruus, se on ymmärtäny ruudun merkityksen parissa viikossa aivan täysin, olen ylpeä! Koematkaltakin ollaan otettu pari kertaa, mutta yritän olla ahnehtimatta heti liikaa vaan palkkailen paljon oikeasta paikasta ja merkkaan ruudun keskustan. Oon myös ottanu käyttöön virittelysanan "ruo" ja se alkaakin heti tarkistaa että missä se ruutu olikaan. Palkka aina tästä.
Tehtiin myös noutoja niin että kapula oli duken matkan varrella kun se tuli mun luokse.  Kapulan nosto-ote on parantunut ja se ei tee enää niin rumaa loikkaa kapulalle kuin ennen.


Keskiviikkona oli agi. Ja se siitä, en osannut ohjata sitten hevon paskaakaan ja en halua muistella koko päivää. :D


 Torstaina vetoreenit, n. 6km tuli poljettua maailman tyhjimmällä renkaalla ja pienellä pyörällä kun muut liiteli koirien vetäminä eteenpäin! Mutta hyvin kai tuo koira veti.

Lauantaina agi, ja huipusti mäni! Aika hankala rata alkutuntumalta mutta sopi meille kuin nenä päähän! Kouluttajakin oli aivan mainio! Hankalia keppikulmia, ja takaakiertoja täydestä vauhdista mutta molemmilla oli aivan tajuttoman kivaa!  Oli mukava huomata että pysyin perässä ja jopa kerkesin edelle silloin kun ohjaus oli hyvää ja sitä oli riittävästi.
voi klikata isommaksi
Lopussa tehtiin koko rata ja muuten meni puhtaasti mutta pari rimaa taisi tippua.

Ei kommentteja: