keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Maata näkyvissä!!


 Onhan tässä jo kevättä ja sitä myöten kesää odotettu. Kaikenlaista kivaa on kesäksi luvassa. Ollaan Oulussa ainakin kesä vielä, täällä on helpompi päästä kokeisiinkin ;)


Vetyn kanssa on aikeissa jatkaa jälkien ajoa sekä tokoa. Haluan ottaa sen kanssa myös esineitä kun nouto on kunnossa. Vetyhän esimerkiksi leikkii niin että kun sillä on lelu/sukka/käpy jne. niin se ottaa vauhtia ja hyökkää suoraan mun päälle lelun kanssa. Se on hauska pentu <3 Kuukauden päästä on yksivuotissynttärit! Muutama viikko niin päästää leireilemään Jokelaan. On tätä odotettukin. Vetyn kanssa elämä on yhtä vuoristorataa, ikinä ei tiedä mitä se tekee. Ne on Duken kanssa laajentaneet reviiriä ja puolustavat koko meidän korttelia muiden koirien hyökkäyksiltä.... Nolottaa vähän kun yksikin mummo sanoi kun olin Duken kanssa lenkillä että kannattaisi mennä  tottelevaisuuskoulutuksiin... Juu'u.  


Duken kanssa on treenattu ja kisattu agia. Se on kyllä tosi mukavaa! Nollia ei ole tipahdellut, pari kertaa on ollut lähellä. Eihän tuota kisaamista malta lopettaa. Duke kävi osteopaatilla kaksi kertaa maaliskuussa. Ranka oli raukalla aivan jumissa ja pieniä juttuja ympäri kroppaa. Saatiin ne kahdella hoitokerralla kuntoon ja seuraava aika sitten toukokuussa. Tykkäsin tosi paljon! Käytiin täällä. Ero oli koirassa todella huomattava. Vety kävi myös fyssarilla ja sillä oli takapäässä kireyttä. Nyt ovat käyneet erikseen lenkillä kun juoksevat niin päätöntä kyytiä että hirvittää. Käytiin Duken kanssa myös extempore tokokokeessa, EVL0 Paikkikset ok, luoksetulo ja ruutu nollaksi. Jonkin verran ääntelyä, mutta ne mitä oltiin treenattu meni hyvin.

 Videot 1, 2 ja 3   

Kesällä päästään Duken kanssa kisaamaan hakua ja mahdollisesti jälkeä. Toko jää Dukelta pois ainakin kesäksi, katsotaan syksyllä uudestaan. Agilityä tehdään ainakin vielä vähän, se on niin kivaa. Sitten saa sekin jäädä tauolle. Nyt kun ei ollakaan menossa tokon SM-kisoihin niin samana viikonloppuna on mutafutiksen SM-kisat, sinne siis. :D

Toivottavasti tulee kiva kesä, yritän päivitellä vähän tiheämpään, nyt on ollut surkea tahti!

 MUOKS 10.4! En muistanut kirjoittaa että Duke on australianpaimenkoirat ry:n vuoden tokokoira sij, 2 (Vetyn Töpö-täti voitti) OKK:n vuoden tokokoira sekä Kiimingin Koiraharrastajien vuoden tokokoira. :)

Ei kommentteja: