maanantai 3. lokakuuta 2016

Hups oho


 Jotenkin on vaan jäänyt tämä blogin päivittäminen. Näin kotosalla sairaana maatessa onkin siis hyvä kirjoitella.

Dukesta tuli tosiaan käyttövalio ja haun rotumestari 2.7 Kajaanissa. Uskomaton fiilis tulee heti kun ajattelinkin sitä päivää.

SM-kisoissakin käytiin, 79p kerättiin ja koira oli melko muissa maailmoissa. Liikkeet suoritti mutta itse mokasin seuruun antamalla aluksi paniikissa liikaa käskyjä. Koiran vein heti seuraavana maanantaina eläinlääkäriin kun se oli niin kummallinen. Hyppäsi tottiksessa vaikean näköisesti ja oli vaisu. Anaalit oli tosi täynnä, yleensä ne on tyhjentyneet itsestään. Eipä nyt tietenkään :D Koira on onneksi kunnossa joten se on pääasia! <3

EK1 kokeessa käytiin kans nappaamassa ykköstulos, SIISTIÄ! Monitoimikoira. Nyt on Duke ansaitulla koetauolla, ensi kesänä sitten uudet kuviot ;)

Vetyn kanssa on kisattu SM-tokoissa voittajassa ja pari kertaa sen jälkeen. Ykköset antavat odottaa edelleen itseään, vaikka kerran oli jo lähellä. Sitten huonosti koulutettu koiraparka päätti peruuttaa kaukoissa 3m :D Sori siitä Vety. Teki niinkuin oli opetettu :D

Molemmat pojat ovat päässeet jäljestämään, hakuilemaan, tekemään esineitä ja tottista. Tokoon keskitytään sitten talvitauolla enemmän :) Nyt nautitaan vielä maastoista kun voi!

Vety kävi luonnetestissäkin ja oli erittäin reipas ja noheva itsensä. Täältä videota. Tuomarina Kerkkä ja Berg.
Pisteet:
toimintakyky +2 hyvä
terävyys +3 kohtuullinen !
taisteluhalu +2a kohtuullinen
hermorakenne +1a hieman rauhaton
temperamentti +1 erittäin vilkas !
kovuus +3 kohtuullisen kova
luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen
laukaukset +++ laukausvarma

Yhteensä +175p Vety <3 Omilla jaloillaan seisova koiranalku joka kyllä sanoo kun on asiaa. Video on mielenkiintoista katsottavaa ja kuultavaa. Oon ollut onnekas kun oon saanut kaksi hienoa koiraa.

Nyt käytiin pitkä viikonloppu Jämillä reenaamassa ja ihan sikahyviä reenejä saatiin! Duke oli luonnollisesti ihan vittu täydellinen (vaikka ottikin ekassa reenissä rullan suuhun tyhjältä umpparilta..) :D Itsevarmuus ja silleen.. Vetykin teki superhienoja reenejä! Paljon taas reeniaiheita saatiin, kiitos mukavalle seuralle!

Ei kommentteja: