lauantai 26. maaliskuuta 2016

Kuulumisia


 T'äytyy välillä päivitellä tänne mitä me on puuhattu koko talvi! Ei tää mun blogi-innostus nyt oikein ota tuulta alleen.. :D

Lokakuun jälkeen vielä ajettiin muutamia jälkiä, Dukelle pellolla ja Vetylle metsässä mutta sitten tuli pimeää, märkää ja laiskuus. Keskityttiin koko loppuvuosi vain lenkkeilyyn ja päästeltiinkin sitten parhaimmillaan 16km lenkkejä pitkin metsiä. Vuorotyön onni (ja epäonni) on että työvuorot oli joko 5-13 tai 11-19 joten päästiin välillä valoisaankin aikaan ulos. Pidettiin treenitaukoa pari kuukautta, jotain temppuja tehtiin sisällä mutta siihen se jäi.

 
Marraskuussa käytiin Jokelassa 2 viikkoa ja sen aikana käytiin treenaamassa Järvenpäässä ja Jokelassa, mutta sen jälkeen taas päädyin pitämään taukoa.
 
Tammikuu tuli ja aloitettiin treenit, ja voi pojat olihan se mukavaa! Animagi Areena on tosiaan tuossa vajaan kilsan päässä joten ollaan siellä oltu ihan reippaasti tässä muutama kuukausi. Jännä miten koirat edistyy kun niitä treenaa! Hiihtämässä on myös käyty niin että koirat on irti. Toivottavasti ne jaksaa kesällä juosta, on noita suunnitelmia ihan huolella noiden päänmenoksi kehitelty :D 
Helmi-maaliskuussa oli 3 viikon treenitauko kun allekirjoittanut käväisi meren toisella puolen Etelä-Amerikassa. Lämmintä ja rentoa meininkiä riitti.
 
Australianpaimenkoirat ry ja Oulun Koirakerho ry muisti meitä vuoden koira -kisoissa. Duke oli aussieyhdistyksen vuoden PK-tulokas, hakukoira, vuoden PK-koira sija 2 ja vuoden tokokoira -kisassa sijalla 3. Vety voitti toko-tulokas kisan :)
OKK:lla Duke oli vuoden PK-koira ja PK-tulokas sekä tokokoira sijalla 2. Vety oli toko-tulokas -kisassa sijalla 3. Päästään shoppailemaan Väliheikille, Mustiin&Mirriin sekä aussieyhdistyksen kauppaan :)
Vetyn kanssa mennään 3.4 kokeeseen, kaukot on aivan kesken mutta ilmoitin silti, mennään yhdessä pitämään hauskaa. Se me kyllä tuon pojan kanssa osataan. <3 Dukea en ilmoittanut, annoin periksi uusien liikkeiden kanssa. Alkoi liikaa tuo tottis polttelemaan. Kevään suunnitelmiin kuuluisi tiukkaa lukemista, koirien treenaamista ja ehkä muutama koekin. ;)
Ei mulla näköjään ollut mitään asiaa mutta onpahan näpytelty jotain että ei näytä niin kovin masentavalta tuo etusivu kun lokakuulta viimeinen päivitys :D
  

Ei kommentteja: