lauantai 19. syyskuuta 2015

Vetyn kanssa jäljellä


 Vety on ajanut jälkeä sen 2-4 kertaa viikossa. Osat on pelkkiä janoja joissa keppi lopussa, osa on ollut pitempää pätkää. Janat Vety tekee nykyään nätisti, se tietää mitä tultiin tekemään ja mihin pitää mennä. Meillä on aina samat rutiinit ennen jäljelle lähtöä, pieni musta riemastuu joka kerta kun kaivan sen tietyn kepin autosta ja Vety pääsee hakemaan sen pusikosta. Sieltä se nenä maata viistäen aina tuo sen kaikista parhaimman kepin.

Tänään tehtiin kilsan jälki ei-niin-ihanaan maastoon. Duke oli mulla kaverina tallomassa kuten lähes aina, ja saatiinkiin tehtyä Vetylle jos jonkinmoista mietittävää. Jäljellä oli mm. 2/6 keppiä isojen kivien päällä, pururatojen ylityksiä, vedenpaisumus ja harhajälkiä joidenkin muorien toimesta. KUKA MUU KUIN KOIRAHARRASTAJA ON METSÄSSÄ KLO. 7 LAUANTAINA?

Mummoista huolimatta (tai niiden vuoksi ;)) Vety selvitti jäljen hienosti. Jana n. 40m, lähti suoraan loppuun asti ja aika lujaa. Nosti jäljen kuitenkin hienosti ja siitä me sitten lähdettiin. Tällä kertaa Duke ei ollut mukana. :D Eka keppi nousi heti 50m jälkeen. Ilmaisut on tosi hienoja nykyään. Vety on niin onnellinen kepeistä <3 Kulmat koira teki kuin juna. Ne oli super! Kaikki kepit nousi ja koira oli koko ajan ihan jäljen päällä. Vetyn kanssa on rentoa ja kivaa olla jäljellä.

 Yhdessäkin kohtaa (mistä on muuten jopa kuvakin) menin jälkeä tehdessäni todella suuren ojan/traktorin jälkien yli. En päässyt kumppareiden kanssa hyppäämään kunniakkaasti joten kulma tuli siihen keskikaistaleelle ja 7m jälkeen tuli uusi kulma. No problem sanoo Vety. :) Hitto se on rentouttavaa kun voin vaikka päästää vaan liinasta irti ja tallustella mukana. Koira ei paljoa tarkastele, Vety menee jälkeä pitkin :P

Koira on tuossa keskellä :D 

Kaikki kepit <3Ei kommentteja: