sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Voittaja-ainesta


 Käväistiin eilen Kuusamossa mutka poikien kanssa. Sain perjantaina illalla mailia että haluatteko varasijalta tulla avoimeen ja hetken miettimisen ja parin puhelun jälkeen vastasin että mikäs siinä. Tokoa ei olla SM-kisojen jälkeen otettu, tottista kylläkin.

Lisäjännitystä toi vielä aamulla löytynyt auton puhjennut rengas :D Onneksi oltiin hyvissä ajoin liikenteessä joten päästiin hyvin vielä matkaan eikä kiirettä tullut.

Vähän oli mietintää matkalla kun ei olla piilopaikkista koskaan tehty ryhmässä, enkä hirveästi piilossakaan ole Vetylle käynyt. Luoksetulon loppua ei oltu koskaan tehty, Seisomisen eikä hypyn loppua niitäkään. Hienosti minun pieni Vety toimi silti lämpimässä ilmassa. Vähän oli näköjään painetta seuraamisen lähdöissä (meinasi jäädä jälkeen lähdöissä) mutta muuten tehtiin korrektisti ja niinkuin me osataan. Alla pisteet liikkeittäin:

Paikallaolo 10 viereinen koira nousi ja lähti kävelemään puolen minuutin kohdilla, aina yhtä karmeaa
Seuraaminen 9 Täyskäännökset väljiä (miksi tein ne oikealle?!) ja liikkeelle lähdöt jännitti
Liikkeestä maahan 10 :)
Luoksetulo 10! Aika siistiä, treenitoistoja on pysäytyksellä ehkä 6 :D Hyvin tomi käsimerkillä
Liikkeestä seisominen 7 :D Oltiin molemmat aika kujalla ja meni ihan häröilyksi
Nouto 10 Meni laukalla, otti nätisti ja toi laukalla ja piti korrektisti
Kaukot 9 vissiin alun maahanmenosta otti pisteen?
Hyppy 7 :D Hyppäs nätisti, ei istunut toka käskylläkään ja tuli nääääiiin hitaasti sivulle kun ei tiennyt mitä piti tehdä :D Eka toisto toki vois olla jossain muualla kuin kokeessa :D
Kok. vaikutus 10

Yhteensä pisteitä siis 183 AVO1 ja sij. 1/8 :) Vety on ihana <3 Kannatti ajaa Kuusamoon ja takaisin 85km/h kun muuten alkoi täytetty rengas tärryyttään :DEi kommentteja: