lauantai 6. syyskuuta 2014

Kesä meni, syksy tuli


 Paljon on tapahtunut viimeisen kirjoituksen jälkeen, ollaan treenattu, uitu, juostu, juhlittu, jännitettu arvokisoissa, matkusteltu ja nautittu kesästä :)  Leireillä on käyty, Särkivaaran -leirillä toukokuussa, juhannuksena Inkoossa ihan vaan hyvällä porukalla käytiin treenaamassa ja heinäkuussa Uuraisilla aussieyhdistyksen haku/tottis-leirillä. Antaa kuvien puhua puolestaan!

Vetyn kanssa on jatkettu jälkilinjalla, se ajaa oikein mukavasti metsässä, pellolla on enemmän tarkkuutta. Pellolta myös nousee kepit paremmin. Nostaa Vety metsässäkin kepit, mutta ilmaisu meinaa välillä takuta. On mennyt kesän myötä parempaan suuntaan, ollaan huomenna taas menossa jäljelle. Kulmat menee kuin juna! Esineillä on tehty ihan vain esineen nostoa, muuten meinaa mennä juoksenteluksi. Tokoissa muille pöhinä on edelleen ongelma, koira kiihtyy nanosekunnissa sataan ja sitten vielä vähän lisää.. Mutta mielettömän hieno tai järkyttävän huono siitä tulee, veikkaan että se taitaa riippua minusta :D Ihana koira Vety on.

(c) Hanna

(c) Hanna

(c) Hanna

(c) Hanna 

(c) Marianne 

(c) Marianne

Duke on kunnostautunut jäljestämällä, tottelemalla ja hakuilemalla. Esineitäkin on otettu. Onhan se ihan mieletön <3 Miten voi mun tuurilla saada tuollaisen koiran 16-vuotiaana? Päästiin hakutreeneihin täällä Oulussa, kesä otettiin hakua leireillä eri puolilla Suomea ja harpattiinkin paljon eteenpäin! Duken perusluonne ei ole muuttunut Vetyn myötä miksikään, itseasiassa vain parantunut koko koira iän myötä. Röyhkeämpikin siitä on tullut, en tiedä voiko se olla mahdollista?? ;)

(c) Marianne

(c) Jani Heinilä
(c) Hanna
(c) Marianne
(c) Marianne
(c) Marianne
(c) Hanna

                                   
Uimassa käytiin kesällä! Aika montakin kertaa...

                                                     

Pääsin töihin ja nyt on eka viikko takana. Heti piti pyytää vapaata kun lähdetään poikain kanssa Jämille NOM-kisoihin (pohjoismaiden mestikset PK-lajeissa) kannustamaan Rikkiä viestillä. Eihän tuommoista voi jättää välistä! Saatiin hotellista huone, lähdetään Mariannen ja Pipsan kanssa yhdessä matkaan.


Ei kommentteja: