lauantai 5. maaliskuuta 2011

kerrankin videota


 Keskiviikkona oli taas toko, ja olin kerännyt koko päivän tokotreenifiilistä ja tsempannut itseäni ;)
 Se auttoikin, aivan mahtavat treenit oli!
 Viisi toimipistettä oli, aloitimme peruuttamisesta. Imuutin ja Duke pysyi tosi kivasti mukana, edistystä on tapahtunut tosi paljon!

 Seuraavana oli nouto, ja sehän nyt on Duken suosikkiliike niin eipä ongelman poikastakaan ollut, treenattiin enimmäkseen kestoa suussa pitämisessä kun oli vieraat kapulat, myös metallikapulaa nakkelin ilman mitään perusasentoa yms, tärkeintä nyt vaan on että se pitää sitä suussa. Myös yksi kokonainen noutoliike otettiin normikapulalla, palautus on mukavan nopea, tykkään! :)

 Noudon jälkeen oli vuorossa kaukot. Maahanmeno onnistuu vaikka kuinka kaukaa nopeasti (Duke tykkää heittäytyä maahan, sitä on niin paljon treenattu) mutta istumaan nousu on mun makuun liian hidas, siihen vaan treeniä että se nousee heittämällä ylös eikä hitaasti. Kaket on oikein mukavalla mallilla :)

 Sitten oli liikkeestä seisominen, ja se on Duken ehkä epävarmin liike tällä hetkellä koska mun pitää antaa aika reipas vartaloapu että se pysähtyy HETI eikä hetken päästä. Saatiin läksyksi reenailla yksikertaisesti että kun Duke on mun edessä ja peruutan, pysäytän sen ja nakkaan lelun taakse. Duke ei välttämättä osaa seiso-käskyä vielä erottaa kunnolla samalla lailla kuin maahan-käskyä.

 Viimeisenä oli vuorossa hyppy, ja se on tosi hyvä! Ainut että Duke jää aika lähelle hyppyestettä, treenattiin sitä niin että lähetin sen perusasennosta kaukaa esteellä ja siellä oli sitten n. 10 metrin päässä targetti joten poika paineli aikaa lujaa :D  Pari kertaa otin myös ilman namialustaa ja heti oli parempi! Seiso-käsky on hypyssä Dukelle ihan selvä, joten ihmettelen miten se ei osaa yhdistää seiso-käskyä liikkeeseen. :O


 Perjantaina oli agility, treenattiin Aa:ta ja keppejä. Rengasta ja käännöksiä tehtiin lyhyellä radalla. Saa siinä juosta kun agikaiffari Viitapirun Duke painaa tuhatta ja sataa! :D

 Videota Duken kepeistä, aika hyvin se vetää eikä tarvitse ohjata remmistä yhtään. :)


2 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Dukehan edistyy tossa agiliidossa, hyvä te :) Tänäänki oli aika nättiä menoa!

Jenni kirjoitti...

Joo en tajua mitä on tapahtunu kun se oli niin hieno! :D Se on miehistynyt <3 ..tai sitten ei vaan halus vain esittää uusille agikaiffareille että kyllä me hei osataan! ;)