lauantai 10. lokakuuta 2015

Tiktak

Niin se vain napsahti meillekin se voittajan korkkaus Duken kanssa. Lajina haku, paikkana Kemi ja tuomari Allan Aula. lähdettiin Duken kanssa ihan kaksistaan liikenteeseen aamutuimaan ja huristeltiin Kemiin. Harmi kun ei voi koiraa pitää etupenkillä, meillä olis Duken kanssa niin hyviä keskusteluja.

Päästiin kolmantena suorittamaan hakua. Alemmat luokat kävi tekemässä esineruudun sillä välin. Hausta 166, yhdestä ilmaisusta lähti pisteet kun maalimies oli aika lähellä keskilinjaa ja Duke mennä paineli näytöllä ohi :D Siinä seisoskeltiin muutama sekunti, käännyttiin ympäri ja mentiin ukolle :D Oli vähän vaikeeta olla hiljaa siinä tilanteessa.. 2 ukkoa oli satasen alueella ja vika ukko 270m Hyvin meni, ei tarvinnut korjata yhtään pistoa ja Duke vaan toimi. Saatiin vaan tehdä yliheittoja. Vikalla ukolla se sai vasemmalta puolelta hajun (ukko oikealla) ja ylitti keskilinjan n. 10m päästä minusta. Kutsuin takaisin, koira tuli ja lähetin takaisin. Rulla suussahan se sieltä tulikin. :) Pistotin sen 12 kertaa, joten koirakin olisi voinut lähteä vaikka toiselle kierrokselle.

Esineiltä 4 pistoa 3 esinettä, upposi luotisuoraan, sai hajun, tarkensi ja toi. Tässäkin vaan toimi. <3 Maastosta siis 196.

Tottikseen mennessä jännitti aivan sikana. Tiiättekö sen tunteen kun tekis mieli hypätä autoon ja ajaa jonnekin jeeraan. Mentiin kuitenkin, koiraa jännitti mutta skarppasi kuitenkin yhdessä. Suoritettiin ekana,. Ennakoi paukkuja mutta kun ne sitten tuli ei reagoinut. Aivan täydellisen upea mahtava kaunis seuruu. Täyskäännökset, käännökset kaikki oli ihan sairaan hienoja. Tuntu hyvältä.
Seuruu tyydyttävä
Liikkeestä istuminen, maahanmeno, seisominen, tasamaa ja hyppynouto erinomaiset :P Oli ne kyllä hienoja.
Estenoudossa kiersi tulosuuntaan :O
Eteenmeno erinomainen, tosi hieno.
Paikallaolo puutteellinen, lähti etsimään eilistä päivää ja paalulle vietäessäkin näytti siltä että se eteenmenon palkka on jossain ja yritti vaan sitä jäädä etsimään :D Tälle täytyy siis todellakin tehdä duunia, mutta meillä on talvi aikaa.
Yhteensä tottis 82 ja maastopisteiden kanssa tekee yhteensä 278 I-tulos, HK3 ja valiokello käyntiin. Aika hurjaa!!

Kesäkuussa aloitettiin HK1, sitten heinäkuussa Kokkolassa yritys mutta Oulussa syyskuussa HK2 ja nyt HK3. Aika huippu fiilis <3

FI TVA HK3 BH Attic Angel's Capoeira Warrior <3

Jämillä lokakuussa

Jämillä lokakuussa

Jämillä lokakuussa


3 kommenttia:

Mirandaa kirjoitti...

Onnea hurjasti!!

Katri kirjoitti...

Onnea miljoona kiloa! Ootte huippuja :)

Jenni kirjoitti...

Kiitos molemmille! 😍