sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Long time no ocean


  Moikka vaan!

 Yleisön painostuksesta tekstiä pukkaa. Viime teksti on kirjattu kesäkuun lopulle. Sen jälkeen meille muutti Vety, ollaan käyty neljässä toko-kokeessa Duken kanssa ja treenattu.

                               

 Aloitetaan vaikka Vetystä! Vety on tosi reipas kusipää, se ei tottele yhtään ja syö kaikkien ruoat joka paikasta... Jälkeä ja tokoa ollaan sen kanssa tehty, myös parilla agitunnilla ollaan käyty pyörähtämässä. Jälkeä jonkin verran, ei liikaa. Haluaisin että se saisi 95% ruoan minun kädestä, se on nimittäin kauhean itsenäinen, ja häipyisi lenkeilläkin yksinään juoksemaan. Onneksi Duke on idoli joten vanhempi pitää nuoremman edes suurinpiirtein näköetäisyydellä. Vety on opetellut:

  • peruuttamista (koska normaaliin suuntaan kävely on vaan niin mainstream) 
  • sivulletuloa
  • tassut kupin päälle
  • noutoa kaikilla kapuloilla
  • merkkiä
  • luoksetuloa
  • kaukoja
  • ruutuun juoksemista hirrrveen lujaa


Vetyn kanssa on tosi hauska treenata, se on niin täysillä mukana. Ollaan myös leikitty paljon eri kentillä ja eri paikoissa. Se on matkustanut autossa tuhansia kilometrejä, se nukahtaa sinne heti. Se hengailee treeneissä autossa ja on tosi kiltisti. Sitten kun sen ottaa sieltä pois niin helvetti pääsee irti. Se on oman itsensä pää-äänenkannattaja ja kertoo sen aika suorasukaisesti. Vetskari huutaa ja volisee ihan sen takia että se on kauhean hauskaa! Mutta pikkujuttuja. Duken kanssa ne tulee oikein hyvin toimeen, Dukea saattaa välillä väsyttää pieni terminaattori. :D Tosi kiva juttu, kyllähän mä nyt sen tiesin että Duke kyllä ei tee mitään, mutta se että ne leikkii paljon ja elävät sovussa on huippua! Se ei aina ole itsestäänselvyys. Vety on tietysti käynyt rokotuksilla, 17 viikkoisena painoa oli tasan 10kg. Korkeutta vähemmän kuin Dukella mutta enemmän kuin viime viikolla :P 



Duken kanssa on treenattu ja kisattu tokoa. Jälkeä ja hakua ollaan myös treenattu. Esineitä unohtamatta. Tokon SM-kisoista saatiin 3-tulos, 200 jotain pojoa. Luoksetulo nollaksi kun nousi jätössä ylös ja paikkikset 7 & 6½. Oli kuulemma ollu tosi nätisti, toimi ekoilla käskyillä että tiedä sitten miksi näin. Eipä sillä, ei me minnekään finaaliin ois päästy vaikka kuinka olis paikkiksista 10 pukannut. Paljonhan siellä on virheitä tuolle tasolle, mutta Duke teki omalla tasollaan hyvin. Seuraava koe oli 30.7 Oulussa, Heli Kelhälä tuomarina, 291,5pistettä ja luokkavoitto ja toka EVL1! Luoksetulo 8, muuten ysiä ja kymppiä. 


13.8 oli taas yksi koe, se meni niin vituiksi että huhhei. Paikallaolot pysyi, mutta oli kuulemma ollut tulisilla hiilillä. Luoksetulo nollaksi jälleen samalla vaivalla, ruudusta karkasi ennen käskyä ja fiilis muutenkin niin kamala kuin olla voi. En tiedä mitä tapahtui, varmaan minä sitten jännitin niin paljon ettei koira pysynyt lapasessa ollenkaan. Saipahan Dukekin oikein kunnolla tuuletella. Pisteitä jotain 226 ja armoton vitutus itseeni. Tuomarina Olavi Pajala.

Nyt ihan oikeasti treenattiin tämän päivän koetta varten, tehtiin paikkiksia, liikkeiden välejä, treenattiin liikkeiden osia. Paikallaolot oikein hyvät, ei vain maasta noussut ekalla käskyllä. :/ Sateli paikkisten aikaan, sitten loppui. Oltiin ekoina, seuraaminen oli yksittäin ja sitten loput liikkeet normijärkässä. Luoksetulo 7, muut liikkeet 8-10. Tuomarina Allu.
 Pisteitä 280, luokkavoitto ja FI TVA ATTIC ANGEL'S CAPOEIRA WARRIOR! <3  Tosin eihän se vielä valio ole mutta kun näyttelytuloskin on jo plakkarissa  niin ;) Kiitos Terhille koirasta. Sannille, Paulalle ja Katrille ja Hannalle treeneistä, muiden kanssa on toki treenattu mutta eniten teidän kanssa. Tytille myös kiitokset unohtumattomista tokotreeneistä ja mentoroinnista! Nyt on yksi etappi saavutettu.




Syksyn suunnitelmiin kuuluu Särkivaaran syysleiri 2-6.10 Jokelassa, sitten 12.10 luonnetesti Torniossa ja maastojen treenaamista vielä kun voi. Vetskari kasvaa ja treenaa tokoa täyzii :D 








4 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Onnea upeasta tokomenestyksestä!
Ja pikku-Vety on kasvamassa vallan suloiseksi :)

Jenni kirjoitti...

Kiitokset! Vety on kyllä söpö pikku pirulainen :)

Sanni kirjoitti...

Jee olet päivittänyt blogin! Ja aivan mahtavaa kun Duke valioitui! Kyllä pikkusen ketutti kun en lähteny sinne kisoihin sun mukaan ees turistiksi :D Petteri on kyllä niin paras <3

Jenni kirjoitti...

Sanoppas muuta Sanni, täytyy yrittää pitää tämä päivitystahti :D Duke on <3