sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kipu kuolee huutamalla


Läjäytetäänpäs heti tilastot pöytään. Tämän kevään kaikki muut kokeet on tuossa, paitsi eka KV-karsinta. Lappu hukkui jonnekin :D

Mitäs tuosta nyt sanoisi. Paikkikset on aika varmoja keskiarvon kannalta, Kuopiossa oli fiilis paikkiksiin mennessä ihan outo, mutta noin muuten voisi sanoa että hyvältä näyttää. Seuraaminen on paskaa (mitähittoasillevoitehdä!"#%#¤#) Asenne ja koko ajatus liikkeestä saa meikäläisen lyömään hanskat tiskiin. Koira siis ääntelee. Mun koulutustaito loppuu. En tiedä yhtään mitä teen asialle. Treeneissä tekee ihan hyvällä mielellä ja hiljaa, mutta kun mennään kokeeseen/liikkuroidaan niin jotain tapahtuu. Minussa luultavasti, eihän se koira siitä kokeesta tiedä,

Tämän päivän kokeesta kuitenkin aivan ihana valonpilkahdus, luoksetulo 9½! Ja oli kuulkaa vielä hieno luoksari. Lopussa piti kuitenkin vähän tönäistä sivulle tullessa :P Kemin kokeen saldona kuitenkin 269p EVL1.
 Liikejärjestys oli sekoitettu. Alkoi zetalla, ohjatulla ja ruudulla. Näiden jälkeen oli paikkikset, ja loput liikkeet, kaukot, seuruu, metsku, tunnari ja luoksetulo. Seuruun jälkeiset liikkeet oli aika huonossa jamassa. Paine pääsee kasaantumaan, ja vaikka kuinka sitä kehuin ja kerroin kuinka hyvin se teki, jäi hommat puolitiehen. Kaikki liikkeet kuitenkin suoritti, mutta metsku ällötti ja tunnarissa se haisteli vissiin neljä kertaa koko rivin läpi. Oman toi kuitenkin ja nätisti toikin.  

Tyytyväinen olen koiraani. Oli taas kiva olla kokeessa. Nyt jos vain päästään niin Tampereella seuraavan kerran. Jos ei päästä niin sitten loikataan tottiksen puolelle loppukaudeksi ja treenataan maastoja. Kisoihinkin PK-puolella olisi kiva päästä :)

Vety lähtee OKK:n joukkueessa Tampereelle kisaamaan ALO-luokkaan. Katsotaan niiden jälkeen jos kerkeäisin ilmoittautua vielä vanhoilla säännöillä avoimeen. Nyt kutsuu treenit! Pari kuvaa vielä komeista pojista maaliskuun auringossa.